Nyt olisi aika suunnata nokka kohti Helsinkiä. Oikeastaan tein niin jo hieman aamummalla, tällä hetkellä olen toivottavasti jossain muualla kuin eksyneenä Helsingin keskustassa.;) Tähän väliin voisin kiukutella siitä, miten tämäkin asu näyttää livenä tuhat kertaa paremmalta, mutta kun ei ole aikaa.

helsinkiin

toppi – H&M

paita – H&M

farkut – Panic in Paradise

kengät – Wedins

laukku – Minna Parikka

rannekoru – KiviShop

Kuvan rannekoruni on saatavilla KiviShop.com:ista. Siellä on mahdollista suunnitella oma kivikoru ja tilata se. Minulle tarjottiin korua ja päädyin lopulta yksinkertaiseen rannekoruun, jossa on suuria turkooseja kiviä. Keltaisetkin kivet kyllä houkuttivat, mutta päädyin tuttuun ja turvalliseen turkoosiin. Minun ketjuni pituus on 210 mm ja se on juuri sopiva ranteeseeni. Oman korun pituuden saa säätää suunnitteluvaiheessa. Korut tehdään omavalintaisista kivistä tai helmistä sekä hopeasta. Tarjolla on ranne- tai kaulakoruja. Oman koruni mukana tuli tarina turkoosien kivien taustalta sekä vähän namia ja toimitus oli todella nopea.
turkoosi rannekoru1

Vielä on iltaan kello 20:00 asti aikaa osallistua kissakilpailuun. Valitsen ja julkistan voittajat loppuviikosta, kun palaan jälleen Jyväskylään. Postitus tapahtuu mahdollisesti vasta alkuviikosta tästä härdellistä johtuen. Siirrän sinne myös muiden juttujen postitukset, nyt ei riitä oikein kapasiteetti.:/ Kiire, se on paholaisen keksintö.