Olin tänään itsetuhoinen ja heräsin aikaisin herätyskellon kanssa. (Siksi siis postaankin näin “aikaisin”, koska olen ollut hereillä laittoman monta tuntia ja minula on tylsää!) Ajattelin palailla normaalin päivärytmiin hiljalleen, sillä lomani ei jatku enää kovin kauaa. Eilen oli yhdessä vaiheessa niin tylsää, että meinasin hypätä junaan ja palata kotiin, mutta päädyimmekin pikkusiskoni ja äitini kanssa Tampereelle elokuviin. Sillä reissulla salakuvasin siis entisen asuintalonikin.:)

Ihmiset ovat useasti hermostuneet, kun olen hehkuttanut Plevnan elokuvateatteria ja saleja. Tulipahan todistettua, ettei hehkutukseni ole pelkkää ikävää ja kullattuja muistoja. Plevnassa on juomatelineet jopa vitossalissa ja jalkatilaa runsaasti. popparit ovat tuoreita eikä niissä ole liikaa suolaa, ne eivät myöskään maistu pahvilta. Suck it, JKL ja HKI!:D Moni on yrittänyt todistaa minun olevan väärässä, mutta elokuvareissuni Jyväskylässä päättyvät aina samaan lopputulokseen. Tampereella elokuvakokemukset ovat aina parempia, elokuvan ei tarvitse olla edes hyvä, kun ympäristö toimii.;) Joko teitä alkaa tökkiä tämä hehkutus? Odottakaahan vaan sitä puhetulvaa (eli kirjoitustulvaa), jos satun palaamaan Tampereelle asumaan. Sekoan takuulla onnesta!

harmaata2

Palataanpa sitten todellisuuteen ja päivän asuun. Yllätytte takuulla farkkuvalinnastani.;) Kyllä, ne ovat edelleen ne ainoat farkut, jotka pakkasin tänne maalle mukaani! Yläosana toimii lörttöneule, jotka vaihdoimme Annanan kanssa joskus päikseen. Tuo alaresori kun tuppasi löystymään turhan nopeasti kokoa isommassa versiossa. Olen kasvattanut ihastustani löysiin paitoihin viime aikoina aika runsaasti eli niitä tullaan näkemään keväällä paljon. Olen myös löytänyt pari ihanaa mekkoa, joten saatan opetella käyttämään sellaisiakin. Mekkoteemaviikko on tulossa keväämmällä, kun ulkona tarkenee ilman naurettavan paksuja sukkahousuja.:)

harmaata1

farkut – H&M

toppi – H&M

neule – Vila

korvikset -?

rannekoru – arvontavoitto

kengät – DinSko (vähän sovitin vaan)

Ai niin, korvikset pitää esitellä.:) Tänään vuorossa ovat pienet vaaleanpunaiset helmet, joiden alkuperästä minulla ei ole mitään muistikuvaa. Niihin sopii arvontavoittona saamani rannekoru. Tykkään molemmista kamalasti, vaikka yleensä helmet eivät “minun juttuni” olekaan.

korvikset6

Koska en voi sietää kilometripostauksia, lopetan höpisemisen nyt ja menen juomaan muutaman litran vettä. Jos postaus oli jonkun mielestä epäselkeä, se johtuu sitä, että naputtelin tämän suuren kahvikrapulan kourissa. Suuri määrä kofeiinia ei sovi minulle, mutta en vain suostu uskoman sitä kokeilematta uudelleen kerta toisensa jälkeen. En suostu!:D

kisukahvittelu

Maanantai – miau.;)