Huhhuh, kotona taas! Koska aika on kortilla, käyn suoraan asiaan. Teemaviikon viimeiset korvikset olivat mustat sulat. Olen tilannut ne joskus H&M:lta (yllättäen) ja näitä onkin tullut käytettyä juhlakorviksina ja vähän arkenakin. Yksinkertaiset, mutta kivat korvikset eivät ole liian huomiota herättävät, joten en ehkä siksi kammoa niitä niin paljon. Olen tavallaan onnellinen, että tämä korvakoruviikko on ohi, mutta toisaalta tätä tulee ikävä. Pelkäänpä pahoin, että palaan laiskaan elämääni ja tungen pienet napit noihin alempiin reikiin, kunnes ne mätänevät. Muita koruja osaan jo suhteellisen hyvin käyttää, mutta korvakorujen kanssa tökkii. Taidan siis jättää tuon korurasian meikkipöytäni päälle, jos se motivoisi jatkossakin.:)

korvikset7

Maalta lähtiessäni käytössäni oli edelleen rajattu vaatevalikoima eli asuksi muodostui jälleen hieman muokattu versio matka-asustani. Tällä kertaa toppi oli musta ja korut eri.:) Nuo mustat saappaat olivat siis mukanani maallakin, mutta en juurikaan käyttänyt niitä.

nuupahtanut moksu

farkut – H&M

toppi – H&M

liivi – H&M

kengät – Wedins

korvikset – H&M

Naama ei ollut kuvauskunnossa, joten ei siitä sen enempää. Nyt on jo kova kiire pakkaamaan, joten lopettelen tämän postauksen näihin kuviin ja näihin “tunnelmiin”.