Totean jo tähän alkuun, että olen saanut osan postauksen tuotteista ilmaiseksi, mutta koska en jaksa kaivella vanhoja postauksiani enkä lupaa, että muistan, mitkä kaikki olen ostanut itse, varoitan tästä nyt yleisesti enkä mainitse asiaa erikseen jokaisen tuotteen kohdalla. Olen kyllä aiemmnkin sanonut, etten silti kehu mitään, mistä en oikeasti pidä, mutta sanotaan sekin nyt vielä uudelleen. No niin, asiaan.

Aloitetaanpa sitten minuun ja meikkiarsenaaliini tutustuminen aivan puhtaalta pöydältä. Päätin kuvata teille ensimmäiseksi kaikki huulikiiltoni. Olen vähentänyt niiden hamstraamista todella tehokkaasti, mistä olen aika ylpeä. Toisaalta käytänkin huulikiiltoja nykyään enemmän kuin ennen.:) Pidän enemmän tuubeissa tai applikaattorilla varustetussa putkilossa olevista huulikiilloista, siveltimellä tai sormella levitettävät eivät ole niin kivoja. Huulikiilloissa suosin yleensä kevyttä väriä, voimakkaat värit jätän suosiolla huulipunapuolelle.

huulikiillot_kaikki

 

Maybellinen Color Sensational -sarjan kiillot ovat hyvin peittäviä ja kiiltäviä. Minusta ne korvaavat hyvin kevyen huulipunan, mutta ovat siitä kivoja, ettei värin kuluminen näy niin selkeästi kuin huulipunien kanssa. Nudesävy on nimeltään Naked Star ja korallinen Coral Blush. Värit ovat ihania, mutta tuoksu hieman liian sitruksinen minun makuuni.

Superstay Powergloss -kestohuulikiillossa on hyvin luonnollinen sävy, minkä vuoksi pidän siitä paljon. Huulille levitetään ensin väri, jonka päälle lisätään kiiltoa sen kuivuttua. Huulten luvataan kestävän 12 tuntia pelkkää kiiltoa lisäämällä, mutta ruokailua tämä ei kestänyt. Väri kuluu pois epätasaisesti, joten en laskisi tämän varaan. Jos ei tarvitsisi syödä, olisin tämän tuotteen fani.:) Tuoksu tässä on kevyt ja miellyttävä. Omistamani sävyn nimi on Beaming Blush.

huulikiilto4

Riippuvuutta aiheuttavat Oriflamen Gloss Boosterit ovat olleet jo pitkään suosikkejani ja pidänkin siksi sarjan aina täynnä. Nyt on käynyt niin, että tumminta sävyä on kertynyt tuplana, mutta sepä ei haittaa. Nämä huulikiillot hurmaavat ihanilla tuoksuillaan ja tahmaisella koostumuksellaan. Kahdesta tummimmasta sävystä jää väriä huulille huomattavasti, kolmesta vaaleammasta vain kevysti. Sävyt ovat vasemmalta oikealle Black Currant, Red Currant, Sugar Glaze, Toffee sekä Peach Melba. Kyllä, nimet kertovat sekä värin että tuoksun.;)
huulikiilto2

Mihinkään kuulumattomat huulikiillot eli yksinäiset urpot kuvasin yhdessä. Näitä ei voi oikein heittää mihinkään kategoriaan, joten esittelen ne nyt omana kombonaan. Rimmelin Stay Glossy on hyvin väririkas huulikiilto. Se menee täysin huulipunasta, niin peittävä ja tumma sen sävy on. Kiilto ei oikeastaan tuoksu miltään. Levittyvyys on hyvä, samoin tahmaamaton koostumus. Sävyn nimi on Fuchsia Fever.

Tämä Yves Rocherin huulikiilto päätyi jo pikkusiskolleni, mutta sanonpa vaan, että tässäpä kiva väritön huulikiilto. Tuoksu on miellyttävä ja koostumus kosteuttavan ja öljyisen tuntuinen. Sävyn nimi on Crazy Rose.

huulikiilto3

Sormella käytettävät kiillot ovat vähissä tämän neidin kokoelmissa, mutta niitäkin löytyy muutama. Youngbloodin kiiltopaletti on yksi suosikeistani, varsinkin tuo pinkki sävy. Napeista irtoaa sopivasti väriä ja tuoksut ovat aivan hurmaavat. On the go -paletin sävyjen nimet ovat Devotion, Reflection ja Fantasy. Järjestystä en tiedä, sillä sitä ei paletin takana mainita.:/ Ne lukisivat kuulemma nappien alla, mutta en kyllä ala irrotella niitä paletista. (Sävyt näet täältä.)

H&M:n discopallohuuulikiilto tuoksuu ihanalta ja se on enemmänkin huulirasva kuin -kiilto, vaikka antaakin huulille kevyen sävyn. Tämä tuntuu kosteuttavan kivasti ja on ollut ahkerassa käytössä varsinkin talvella. Sävyn nimeä en tiedä, sillä sitä ei lue putelissa ja paketin heitin pois.

huulikiilto1


Siinäpä kaikki huulikiiltoni. Seuraavaksi esittelyyn pääsevät huulipunat. Niitä on nykyään aivan säälittävän vähän, mutta eipä tuo haittaa. Niiden sävyt ovat sitäkin ihanempia.:)