Arvatkaa mitä? Tänään ei paistanut aurinko.:( Nyyhkis. Menen siis peiton alle itkemään enkä postaa viikkoon. No vitsi. Ei tämä aurinkoinen viikko tähän saa päättyä. Jos ei energiaa saa auringosta, se otetaan erikoiskahvista/Oliviasta/nahkasaappaista.

Suosikkivaatteetkin luovat positiivista energiaa ja siksi pukeuduinkin tänään äitini vanhaan neulepaitaan. Rakastan löysiä ja lököttäviä neuleita (ja vähän housujakin). Tämä sattuu olemaan eräs suosikkineuleeni juurikin venähtäneen ja löysän mallinsa vuoksi. Paidalla on ikääkin ihan hyvin, sillä kummitätini taisi tehdä tämä äidilleni, kun he olivat vielä nuoria.;) Pidän myös paidan väristä ja sen vuoksi paita saa usein kaverikseen vaaleaa denimiä. Olen muuten miettinyt monta kertaa, miksi jotkut käyttävät olkapään/olkapäät paljastavia paitoni olkaimellisten toppien kanssa. Eikö siitä mene silloin koko idea, kun katse kiinnittyy olkaimiin eikä siihen söpöön, paljaaseen olkapäähän? Vähän sama kuin pukeutuisi avoselkäiseen mekkoon niin, että rintaliivit näkyisivät takaa. Tämä tyttö ei vaan ymmärrä.

(Pakko muuten tunnustaa tähän väliin, että olen näköjään kutistanut tuon neuleen pesussa, sillä se oli ennen paljon pidempi ja kaula-aukko oli tosiaan iso. Jos jokun siis ihmetteli olkapäähöpinöitäni ne liittyivät siihen, että tällä neuleella oli tapana jättää toinen olkapää kivasti paljaaksi. Kyllä se nytkin vähän vilkkuu, mutta verrattuna entiseen tuo on aika kesyä. Varsinkin neuleen lyhentyminen ketutta runsaasti!)

eimeenappiin2

neule – 2nd hand

farkut – H&M

toppi – H&M

kengät – DinSko

Siinä ne nyt ovat, uudet nahkasaappaani!:) Kävelin jo testikierroksen eivätkä saumat ratkenneet tällä kertaa. Vähän jännittää kyllä koko ajan, jos näistäkin löytyy joku vika, mutta pitäisi kai vaan koittaa olla luottavaisin mielin. Harmittaa muuten vietävästi, etten edes jaksanut sovittaa eräitä bootseja, joihin törmäsin Helsingissä viimeksi. Niillä oli hintaa 250 euroa, mutta kyljessä komeili muhkea alelappu. Odottelin silloin vielä Asoksen saappaitani ja luulin niiden riittävän. No, myös Asokset pois ja nyt ne pirun bootsit kaivelevat mieltäni. Viikonlopun Ideparkin reissulla metsästän siis mm. matalia nahkasaappaita.

eimeenappiin1

Pakko sanoa tähän loppuun, että nämä päivät, joina valokuvaaminen ei vaan onnistu ja monen kymmenen kuvan joukosta löytyy vain muutama, jonka kehtaa julkaista, saisivat kadota maailmasta kokonaan. Ei sillä, että olisin molemmissa kuvassa silmät kiinni ja että toisessa hiukseni olisivat kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Melkein tekisi mieli kuvata asut näinä päivinä vanhanaikaisesti lattialle aseteltuna. Ihan täysin aurinkoinen tämä päivä ei muutenkaan ole yrityksistä huolimatta ollut, sillä nyt paria kiloa laihduttuani allekirjoittaneella on löllöin olo aikoihin! Todella loogista tuntea itsensä rumaksi, kun farkut ovat aikaisempaa löysemmät päällä. Niin missä maailmankaikkeudessa? Lähden asennoitumaan itseeni uudelleen keittiön puolelle. Palaillaan.:)

Psst! Saatoin kyllä vähän piristää itseäni tilaamalla lisää kahveja lattekoneeseeni. Firman “puhelinmyyjäkin” oli niin mukava, ettei kukaan ole ollut aikoihin!:)