Tästä viikosta saattaa tulla “sama takki seitsemän päivää” -teemaviiko, sillä en malttanut olla tänäänkään ilman uutta rotsiani. Sain eilen tietää, että näitä on myös mustina ja siitäkös vasta ilo irtosi!:) Nyt  pitäisi vaan käydä etsimässä sellainen. Olin jo puoliksi lähdössä viikonloppuna Helsinkiin, mutta taidankin lähteä jonnekin aivan muualle. Vähän on jo pikkusisko ikävä eli kotona pitäisi mennä käymää. Ja kotihan tarkoitta aika sama kuin Ideapark. Loppuviikosta voisin käydä kyllä kaupungillakin, jos löytyisi fiilistä shoppailuun. Siihen asti keskityn kuitenkin rakastamaan tätä beigeä takkiani mustankin edestä.

sivuotsis1

toppi – H&M

farkut – Panic in Paradise

takki – Vero Moda

kengät – 2nd hand

Kokeilin tänään kammata ylipitkän otsatukkani sivulla. Voin kertoa, että sen kannattelemiseen tarvittiin purkillinen vahaa ja lopputulos on varsin tahmainen. Eikö tuo pirulainen voisi vaan kasvaa yhtä pitkäksi kuin muut hiukseni? Onko se muka liikaa vaadittu? Turhamainen ihminen saattaisi jo harkita hiustenpidennystä otsatukkaan, mutta laiska ei jaksa edes harkita.;)

olivia-lehti ja nahkasaappaat

Hain tänään postista DinSkon nahkasaappaat ja ne olivat juuri niin ihanat kuin muistinkin. Onneksi reklamaation voi aina tehdä ja onneksi kannustitte minua siihen.:) Ilta sujuukin uusia kenkiä mallaillessa ja uusimman Olivian parissa. Aloittelin tänäänkin aamuni ihanasti salitreenillä ja koitin hillitä itseäni, etten vietä koko päivää lenkkeillen. Tuo aurinko vaan sekoittaa pään niin ihanasti.:) Ihan ihmetyttää, miten jotkut jaksavat vaan olla niin negatiivisia päivästä toiseen ja vaan urputtaa joka asiasta. Miksei voi keskittyä kivoihin juttuihin ja koittaa nähdä niissä vähemmän kivoissakin hyviä puolia? Ei ole ihan kaikki Smurffit tatissa, jos pitää aina etsiä kaikesta jotakin pahaa. Siispä toivotan kaikille aurinkoista tiistaita ja jään unelmoimaan, että aurinko paistaisi parvekkeelleni pidempään kuin vain kymmeneen asti aamulla. Kai se on pakko säästää Olivia illaksi ja painua takaisin ulos.