Tiedättekö, mitä tarkoittaa tasapainoviikko? Minulle se on ollut selvää jo vuosikausia, sillä olen itse joutunut sellaisten uhriksi. Viime viikko oli aurinkoinen ja minulle tapahtui ihania asioita. Postailin usein ja hyvillä mielin. Alitajuntaani kaiveli kuitenkin pieni harmin poikanen, sillä minun elämässäni noita aurinkoisia viikkoja seuraa aina vähintään muutama sadepäivä. Tällä kertaa ehkäpä kokonainen sadeviikko. Tämä viikko siis tasapainottaa kivoja viikkoja. Olen istuskellut kotona ja naputellut metritolkulla sähköposteja ja työhommia. Ei kovin aurinkoista puuhaa? Niinpä.

Halusin kertoa tästä tunnetilasta teille, ettette ihmettele, minne se pieni kipinä katosi. Se lepää nyt riehuttuaan kunnolla vapaana.:) Vuorokausirytmini sekä tekemiseni selittävät myös sitä, ettei niitä kivoja asuja oikein synny. Ajattelin kuitenkin koittaa taistella tätä tasapainoviikkoa vastaan huomemma ainejärjestömme kevätkokouksessa. Kivojen ihmisten seura piristää aina ja ihmisten ilmoille pitää vähän miettiä sitäkin, mitä laittaisi päällensä.

Tämän iltaa vietän vielä näihin sähköposteihin vastaamalla ja toivottavasti myös siivoamalla. Asuntoni näyttää siltä kuin täällä olisi räjähtänyt vetypommi! Nyt ryhdyn siis tiskaamaan, siivoamaan ja ennen kaikkea imuroimaan, vaikka inhoankin sitä yli kaiken. Huomenna se kipinä saa luvan palata! Kävin hakemassa eräät mieltäni vaivanneet jutut kaupungilta ja nekin pitäisi esitellä. Lupaan pyhästi, että koodailen tänään sähköposteihini suodattimet ja jatkan huomenna elämääni muutamaa huolta kevyempänä.:)

halivat kissat

(kuva täältä)