Pakollinen kokous yliopistolla. Kuulostaa kamalalta ja sitä se olikin. Ei siis muuten, mutta aamulla piti herätä “aikaisin” ja miettiä, mitä sitä laittaisi yllensä. Päädyin sitten testaamaan niitä kovasti ehdoteltuja ja ehkä ainoita omistamiani legginssejä pitkähkön tunikan tai lyhyehkön minimekon kanssa. Täytyy sanoa, että oloni oli noissa kiiltokalsareissa kaikkea muuta kuin luonteva!:D Eikö muista tunnu siltä kuin kävelisi kadulla alasti, kun on legginssit jalassa? Hyi kamala. Voisin melkein polttaa nuo periaatesyistä. Toisaalta nuo näyttävät melkein samoilta kuin mustat sukkahousut, joten tavallaan se on yksi hailea, mitä kenkien ja mekon välistä näkyy. Silti hyi. Vastaiskuksi sille lukijalle, joka väitti, että leggenssit ovat sopivia minunlaiselleni pätkälle laitan tämän kuvan. Nuo ylimääräiset 20 cm puhuvat kyllä vähän sen puolesta, että olen liian lyhyt näihinkin.

ruttulegginssit
Kengiksi laitoin jälleen kerran nuo mattapintaiset saappaat, sillä näillä keleillä liukuesteitä todella tarvitaan. Tykkään noista kengistä vielä ihan hurjasti, koska niitä voi pitää noin tai sitten ylipolvenversioina. Toisaalta kyllä odotan jo keväisen kuivia katuja ja niiden ihanien korkkareiden kaivamista kaappien uumenista. Tuntuu, että asunikin ovat kovin tylsiä, kun käytän melkein aina samoja kenkiä. Toisaalta, jos vertaa muihin bloggaajiin, se on ihan ymmärrettäväkin. Minä kuitenkin postaan lifestyle-hengessä kaikki asuni ja lähes kaikki muut vain ne parhaat. Aina sitä ei vaan itse tajua.:)

Muutenkin tätä blogia on välillä hassu pitää, kun toivotaan tiettyjä juttuja, mutta olen jo postannut lähes kaikesta mahdollisesta tämän reilun kahden vuoden aikana. Sitten vaan tylsästi linkitten vanhoja postauksiani vastauksiksi pyyntöihinne. Pitäisi vaan ottaa uusi asenne ja kuvata uudelleen kaikki kengät, arkimeikki ja mitä ikinä nyt olettekin keksineet minulta pyytää. Onhan se vähän hassua niille lukijoille, jotka ovat lukeneet jo aiemmin samat jorinat, mutta ei uusia lukijoita saa syrjiä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jatkossa saatan pyöräyttää alusta koko “tutustu minuun ja elämääni” -postaussarjan ja te saatte silloin kertoa, mitä tahdotte lukea. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin, nyt tutkaillaan asua.:)

niittiasu1

tunika – Panic in Paradise

legginssit – H&M

kengät – Wedins

laukku – Asos

rannekorut – KappAhl

Kaipasin näitä niittikoruja niin kovasti, että puolentoista viikon jahkailun jälkeen hain ne tiistaina itselleni. Katsokaa nyt tuota ihanaa rannekoruröykkiötä, se on aivan ihana!<3 En tosin ymmärrä muutaman lukijan kommentteja siitä, että niittejä käytetään vain silloin, kun ne ovat jonkun muotigurun mukaan in. Eiköhän fiksu ihminen pue yleensä sellaista mistä itse pitää eikä sellasta, josta jonkun muun mukaan pitäisi pitää.;) Jos joku teistä ostelee vaatteita ja asusteita muodin mukaan omista mieltymyksistä välittämättä, niin onnea vaan!

Koska eilenkin (siis maanantain lisäksi) kävi niin hullusti, ettette saaneet asukuvia, vaihdan tänään vaatteeni iltaa varten. Luvassa olisi ainejärjestömme kevätkokous ja ehkä jatkot baarissa. Saa nähdä, miten sitä innostuu juhlimaan. Yleensä minut löytää sängystä jo varhain, kun kemistiviini ei oikein sytytä. Ei siinä siis mitään vikaa ole.;) Joka tapauksessa illasta tulee mukava, sillä eräs rakkaimmista ystävistäni saapuu paikalle ja yhdessä meillä on aina aivan järjettömän kivaa. Muiden ei edes tarvitse ymmärtää sitä yhteyttä välillämme. Tässä iässä ei kai pitäisi enää käyttää termiä bestis, mutta tähän tapaukseen se sopisi kyllä vallan mainiosti.

niittiasu2

Ja kuten huomasitte, aamuinen auringonpaiste toi postausintoni takaisin. Tuuletusta, kiitos!;) Nyt urheilemaan ja sitten suihkun kautta valmistautumaan iltaan. Illan asun näette ehkä vasta aamulla, en uskalla vielä luvata mitään. Sitten vielä visainen kysymys tähän loppuun muille Macin omistaville Avonin kauneuskonsulteille. Millä ohjelmalla saatte laskunne auki? En saa millään avattua sitä einvoice.pl -tiedostoa, jossa laskutustietoni ovat.:( Apua?