En useinkaan pidä blogilomia tai edes suunnittele sellaista, mutta joskus lomailemaan ajautuu kuin itsestään. En ole lukenut blogeja kahteen vuorokauteen enkä ole muutenkaan jaksanut edes ajatella koko blogiani. Pieni, muutaman vuorokauden kestänyt blogiloma (jota myös pidennetyksi naistenpäiväksi voi kutsua) teki minulle yvää ja nyt olen palannut.:)

Vaikka tämä viikko alkoikin rennosti, olen silti saanut selvyyden muutamaan asiaan. Ensinnäkin, pääaineeni ei tule olemaan epäorgaaninen kemia. Tämä jättää jäljelle enää fysikaalisen ja analyyttisen kemian, joiden sopivuutta pitää testata myöhemmin. Toinen ymmärtämäni asia on se, että pienistä puroita syntyy isoja jokia. Olen taas haalinut salakavalasti itselleni kaikkea pientä touhuttavaa ja suurinta osaa niistä en edes tahtoisi tehdä. Lyön siis jälleen nakkikilven päälle ja kieltäydyn vähintään kymmenestä seuraavasta ehdotuksesta, pyynnöstä tai nakitusyrityksestä. Nyt ei pysty.

Tänään pääsin vihdoin koittamaan farkutonta viikkoa muidenkin vaatteiden kuin pyjaman ja urheiluvaatteiden muodossa. Melkein tekisi mieli siirtää tätä teemaviikkoa myöhemmäksi, koska nyt ei inspaa kyllä yhtään pukeutua. No, sinnittelen silti. Kolmas asia, jonka olen tällä viikolla tajunnut, on se, että hiukseni vihaavat minua. Ne ovat tuuheammat ja pörröisemmät kuin koskaan enkä tiedä yhtään miksi! En kuitenkaan ole vähään aikaan tehnyt niille mitään uutta tai erikoista. Toivottavasti tuo harja tuosta rauhoittuu, en jaksaisi joka päivä kampailla ja repiä sitä kahtakymmentäminuuttia auki takkusolmusta.:/

gladiaattorimekkoasu

mekko – American Apparel

kengät – Wedins

laukku – Asos

neuletakki – H&M

Nyt olisi ohjelmassa vierailu postiin, Avonien pakkaamista ja hyvällä tuurilla pääsen illalla nautiskelemaan Finnkinon poppareita ja niitä ihania pippurirenkaita (joita laitetaan poppareiden kanssa suuhun samaan aikaan suhteessa popparit 3-4 ja pippurirenkaat 1)!;)