Kävimme eilen leffassa katsomassa uuden (tai no ei enää niin uuden) Shutter Islandin. Koska Leo aiheuttaa minulle kylmiä väreitä lähinnä huonolla tavalla, keskityin mättämään napaani popsuja, pippurirenkaita, irtokarkkeja ja muuta hyvää. Ei vaan, ihan kelpo pätkä se oli.;) Koska pukeutumisinspiraatio antoi kuitenkin edelleen odotella itseään, valitsin asun kategoriasta “vähän söpömpää arkista”. Pappakalsarineule tasapainotti minimekkoa kivasti ja kengät toivat vähän extraa asuun. Itse olin ihan tyytyväinen ukonäkööni naamaa lukuun ottamatta. Miksei se tottele!:D

leffaan2

Koska maanantain farkuton asu jäi väliin, vaihdoin vaatteet eilen elokuviin. Nyt on siis kaksi asua tältä viikolta, vaikkakin molemmat samalta päivältä.:) Farkkuja on ollut ikävä ihan maanantain aikaisesta aamusta asti enkä kyllä ala tällaiseen pelleilyyn enää ikinä! Olisipa viikko jo ohi. Tai olisipa kesä, niin tämä haaste olisi helpompi toteuttaa.

leffaan1

mekko – H&M

neuletakki – Bikbok

koru – MQ

kengät – eBay

Aargh, Macin näppis on kamala ja tällä tulee enemmän lyöntivirheitä kuin ikinä! Sen lisäksi tähän selaimeen ei ole vielä oikolukulisäosaa, joten joudun lukemaan postaukset sata kertaa ennen julkaisua ja ne on silti täynnä typoja.:( Ärsyttää, kun olisi vaikka mitä postattavaa ja kuvatkin valmiina, mutta tekstiä ei vaan synny! Toivottavasti tekstijumitus loppuu pian, muuten pitää alkaa tehdä pelkkiä videopostauksia.