Tarkoitukseni oli esitellä jo aiemmin tänään kampaus, jolla hiukseni viettävät yönsä. Nyt on Picasa hieman paremmin hallussa ja sain kuvat rajattua ja tallennettua haluamaani paikkaan. Kyllä tämä tästä.:) Onneksi ei tarvitse sen kummempia muokkauksia tehdä, kun näidenkin perusjuttujen kanssa meinasi hermo palaa. Kaipasin niin uskollista läppäriäni avuksi. Mutta siis tämän kuvan pointti oli se, että koska pidän hiuksiani sykeröllä öisin, seuraavan päivän kampausvaihtoehto on aina joko se ponnari tai sitten pörröinen leijonanharja. Tällä sykeröllä leijonanharjasta tulee sentään siedettävä, mutta jos nukun tavallisella ponnarilla, hiuksia ei voi pitää seuraavana päivänä auki ilman suoristusraudan apua.

aamukampaus

Ja aamuinen karkkilähetyshän oli siis maistiaispussi Malacon uusista TV MIX PLAY -karamelleista. Maistelin noita jo lettukesteissä aiemmin tällä viikolla ja hyviä ovat kyllä.:) Tämän postauksen tarkoitus oli kyllä vähän enemmän harjoitella kuvien lataamista ja etsimistä koneelta kuin esitellä karkkipussia. Kuva demonstroi ihanien kaloripommien siirtymistä suoraan masuuni.


karkit masussa

Huhhuh, voisin vielä jatkaa vähän treenailua ja kuvien siirtelyä koneella. Matkaan tuli uusi mutka, kun kova levyni edustaa väärää muotoa eikä Mac tykkää kirjoittaa sille. Taitaa olla edessä kovalevyn formatointi tai uuden hankkiminen, mutta se on minun murheeni. Minulla on sentään oma tekninen tuki välillä apuna. Nauttikaa te viikonlopusta!:)