Tämän kuvahaasteen toteuttaminen hieman venyi, sillä siirsin kaikki kuvani uudelle koneellani, mutta postailin vielä reilun viikon vanhalta romultani. Minna Cest rohkeni siis haastaa minut kuvapostaukseen, johon valitaan kuvat ennalta annettujen otsikoiden alle ja sain vihdoinkin tämän valmiiksi ilman, että kone kaatuili koko ajan. Pidemmittä puheitta käydään asiaan.:)

A picture that makes your heart smile.

Micke ja MouMou

Edelleen sattuu, kun mietin tätä. Tämä pikkuinen kissa vaan teki tästä maailmasta niin paljon paremman paikan elää. Ikävä on, mutta kauniit muistot tuovat hymyn huulille.

A picture that describes how you’d like to spend every day. rokkirinsessa

No tietysti asenteella ja niin, että joka päivä olisi juurin minun syntymäpäiväni!:D Ai miten niin tykkään juhlia ja olla huomion keskipisteenä? Mutta, toisin kuin kuvassa, en tahdo menetttää kasvojani.;) (Oikeasti, huonoin läppä ikinä!)


A picture of how you’d like the world to see you.
maailman vahvin MouMou


Tietysti pienenä tyttönä, jolla on silti voimaa kannatella vaikka koko maailmaa harteillaan!:) Ja vielä hymyillen, totta kai.

A picture of you very drunk.

kodinkoneet on kivoja
Tätä ei sitten puhuta ikinä, selvä? Tuossa kuvassa taisin allekirjoittaa kirjallisen sopimuksen, etten koskaan astu jalallanikaan vapaaehtoisesti Kylmäkosken paikalliseen räkälään. Sopimus on ollut voimassa vuosia ja on edelleen. Jos koskaan lankean, mistä ei kylläkään ole pelkoa, rangaistus tulee olemaan niin hirveä, etten kehtaa sitä edes tänne kirjoittaa!:D Saatoin myös hajoilla tuossa kuvassa tuota karvamagneettia, jota hoitokissani rakasti yli kaiken. Niin ja olin toki myös hyvin humalassa.

A picture of you with someone you love.
Oona ja Miro
Pukeuduimme ainejärjestön pikkujouluihin Oonaksi ja Miroksi, koska teema oli TV:stä tuttu. Kuvassa kanssani on rakas ystäväni Veera, jota ilman elämä olisi tylsää ja tasapaksua. Meillä on täysin sama aaltopituus ja se on aiheuttanut hyvin monta hulvatonta tilannetta. Muita tämän kaksikon inside-jutut ehkä vaan ärsyttävät.;)

A picture that you had no idea what was being taken.
giggning marlinissa
Hmm, joku kuva jostain vessasta jossain yökerhossa joskus ajat sitten jonkun ottamana ja minä keskityin johonkin aivan muuhun.

A picture of you when you were anything but happy.
korkkarikiukkua
Haha! Luulin, etten saa itselleni Halensin ihania vaaleanpunaisia prinsessakenkiä ja se otti tosissaan päähän. Lopulta niitä ei ollutkaan sitten myyty loppuun ja kaikki päättyi hyvin. Nyt kengät löytyvät korkkarihyllystäni mustien samanlaisten rinnalta.:)

A picture of a time in your life that’s over, and you couldn’t be more thankful that it is.
kaapin lattia
Kerran asuin sellaisessa asunnossa, joissa ihanille kengilleni ei ollut juurikaan tilaa.:/ Tämä kuva kuvaa myös sen hetkistä elämäntilannettani. Olen onnellinen, että parisuhde, jolla ei ollut tulevaisuutta päättyi. Vaikka se teki kipeää, olen nyt onnellisempi.
A picture of a time in your life that’s over, but you wish it wasn’t.
MouMou ja Tiiainen
Ah, rakkaat lukioajat ja rakas Tampere! Ihana asunto, ihana koulu ja ihanat ihmiset (mutta kamala kuva). Joka päivä oli melkein kirjaimellisesti juhlaa ja niitä aikoja on usein ikävä. Mutta joskus ihmisen pitää aikuistua. Pakko huomauttaa vielä, että mulla on oikeasti söpö nenä eikä tuollaista pottua!:D

A picture of you showing off a new haircut/color.
Moksun-uusi-tukka
Tämäpä sattuu vielä olemaan kaikista uusimman hiustyylini esittelykuva. Eli tummanruskeaa ja vaaleampia raitoja, kiitos.:) Kuva on otettu vanhempieni luona maalla eli juurikin Kylmäkoskella.

A picture of you being ridiculous.
hulluttelua
Joskus on vaan pakko esittää Lauri Tähkää ja pistää elämä risaiseksi!:D Kuva otettu suosikkikaupungissani Tampereella ihanan lukioaikaisen ystäväni seurassa.

A picture of a time when everything was changing.
MouMou ja Jane
Pahoittelen koneelle skannatun kuvan laatua. Arvatkaa, kuka oli saanut vähän aikaa sitten pikkusiskon?:) Ensimmäiset 14 vuotta tulikin sitten tapeltua tuon karvamadon kanssa. Kyllähän se elämä siinä muuttui, kun ei enää ollutkaan se ainut tärkeä asia vanhemmille.

The most recent picture of you.
mahtitukka-asukuva1

Ja tämä kuvahan on eilisestä asupostauksesta, johon sain niin paljon ihania kommentteja, että aloin jo epäillä äitini kirjoittaneen ne kaikki eri nimimerkeillä!:D