Kylläpäs tämä postaus venyi! Nukuin pitkät yöunet ja heräsin vasta, kun postimies tipautti mukavan aamupalayllätyksen postiluukusta. Kuvaan sen tänne ehkä myöhemmin, sillä kärsin tällä hetkellä henkisistä teknisistä ongelmista postaamisen suhteen. Sitten siihen toiseen syyhyn, miksi tämä postaus julkaistaan vasta nyt. Vedän ensin syvään henkeä. Suoraan sanottuna olen täällä itkun partaalla siirrellyt kuvia iMacilleni ja koittanut jotenkin päästä jyvälle iPhotosta tai Picasasta, jonka joku minun käski ladata kuvien muokkaamista varten. Homman nimi on nyt kuitenkin se, etten onnistunut muuta kuin rajaamaan nuo kuvat eli en osannut tarkentaa niitä pienennyksen jälkeen. Olen pahoillanin kuvien laadusta, koitan treenailla tässä lisää, jos kärsivällisyys riittää.:/ Eli kun kärsivällisyys taas riittää.

imacilla2

farkut – H&M

body – Gina Tricot

neuletakki – H&M

vyö – 2nd hand

kengät – Nelly

Hermothan tässä ovat koetuksella, kun normaalisti olen siirtänyt kuvat koneelle parissa minuutissa ja rajannut sekä tarkentanut ne hetkessä. Nyt olen jumittanut tässä jo pari tuntia eikä tekstiäkään meinaa syntyä, kun päätä särkee jo. Kaiken lisäksi olin varsin fiksu ja tein uutaman taktisen siirron, minkä johdosta käyttötililläni on nyt 8 euroa rahaa ja lisää tulee vasta kymmenes päivä!:D Viimeiset roponi ajattelin tuhlata ehkä kahvimaitoon, sillä kofeiini voisi antaa voimaa selvitä tästä kuvahärdellistä.

imacilla2

Sovitaanko, että palailen illemmalla loppujen juttujen kanssa, jos vaikka olisi vähän parempia kuvia tarjolla silloin?:)

Psst! Saa antaa vinkkejä, kuinka esim. tuolla himputin iPhotolla voi tarkentaa kuvia tai edes Picasalla, jos iPhotolla ei mitenkään voi. Itkettää.