nainen mustissa

Mustan teemaviikon loppuraportin lisäksi kirjoittelin pienen jutun siitä, millaisia fiiliksiä edellinen teemaviikko minussa herätteli. Kokomusta viikko toimi minulle hyvänä nollauksena ja sen jälkeen olen suhtautunut väreihin taas hieman uteliaammin. Muita värejä arvostaa nyt, kun niitä on ikävöinyt viikon verran. Pelkkään mustaan pukeutumista en suosittelisi kenellekään pitkällä aikavälillä, mutta parin viikon välein muutama musta päivä ei tee hallaa.:)

Kokomustaan pukeutuminen on haasteellista

Pukeuduin viikon ajan mustaan. Vaatteideni, kenkieni ja asusteideni piti olla mustia. Sallin metalliset yksityiskohdat, mutta en mitään muuta helpotusta. Huulipuna ja kynsilakkakin olivat pannassa. Minua musta viikko auttoi keskittymään pukeutumisen pieniin jippoihin. Niihin, jotka turhan helposti tuppaavat unohtumaan.

Yleensä keskityn pukeutumisessa siihen, että vaatteeni sopivat väreiltään yhteen ja luovat harmonisen tai vaihtoehtoisesti näyttävän kokonaisuuden. Nyt, kun se ei ollut mahdollista, asusteet pelastivat viikkoni. Käytin mustia koruja, mustaa huivia ja jopa mustaa hattua. Niinä päivinä, kun asusteet eivät riittäneet tekemään asua mielenkiintoiseksi, keskityin erilaisten materiaalien yhdistelyyn. Yhdistin pitsiä ja nahkaa, mattaa ja kiiltävää. Tadaa, asuni oli jälleen kiinnostava.

Opin tästä viikosta sen, että joskus, kun pukeutumisinspiraatio antaa odottaa itseään, voi olla hyvä keskittyä hetkeksi niihin pieniin asioihin, joihin ei yleensä kiinnitä huomiota.”