Ensinnäkin pikainen muistutus kaikille, että kenkätyhjennyspäivät päättyvät tänään illemmalla. Ensimmäinen pari sulkeutuu vähän ennen kuutta, joten jos joku kenkäpari kutkuttelee, kannattaa sitä huutaa viimeistään nyt.:) Sitten itse asiaan eli siihen, että tänään on vapaapäivä ja tänään ei tarvitse miettiä koulujuttuja. Aloitin päivän rennosti aamujoogalla, koska lihaksissa tuntui pientä jumitusta loppuviikon body pump + cycling -kombon jäljiltä. Illalla olisi tarkoitus mennä kaupungille moikkaamaan Annanaa, joka ihan minun vuokseni matkusti tänne Jyväkylään. No ei nyt sentään, töiden perässä tänne vaan tullaan. Joka tapauksessa muutama drinksu ja pitkä juttutuokio piristävät kyllä lauantai-iltaa tehokkaasti. Rahaongelmakin ratkesi pienissä määrin, joten siitäkään ei onneksi tarvitse enää huolehtia. Parina päivänä koitin kyllä maitopihiyksissäni juoda jopa mustaa kahvia, mutta hyi että. En ole vielä tarpeeksi aikuinen siihen touhuun!:D

Koska päivän ohjelma keskittyy iltaan, panostin tänään poikkeuksellisesti hiuksiini. Testailin uuden kihartimeni, joka toimii vihdoinkin adapterin ansiosta myös Suomessa.:) Kiharrin on Babylissin ja tilasin sen vähän aikaa sitten LookFantasticista. Tällä hetkellä sekä tämä että tästä vielä paksumpi versio ovat kummatkin loppuunmyytyjä. Ihastuin aikoinaan Tigin melkein vastaavaan kihartimeen, mutta verrattuna sen noin 80 euron hintaan, tämä pinkki söpöliini oli lähes ilmainen. Tarkkaa hintaa en muista, mutta sanoisin, että noin 30 euroa se oli.

kiharrussessio

Jatkan tässä vielä hiusteni parissa ja sitten lähden miettimään illan asua. Eli todellisuudessa katson pari jaksoa suosikkisarjojani, luen vähän tenttiin ja havahdun lopulta pieneen vaatepaniikkiin. Valmiit kiharat näette illemmalla, kun olen saanut viiimeisteltyä ne ja keksinyt otsatukalle jotakin kivaa Ihan noin en sitä aikonut jättää.;) Myös asusta tulee kuvia illemmalla, kun olen saanut sen päätettyä. Ei, yöpaidassa ei ole cool lähteä kaupungille.