Sain eilen vihdoinkin monen turhan toimitusyrityksen jälkeen Asosin tilaukseni. Juurikin sen, johon tuhlasin silloin 20 % alekoodini, koska joukossa oli hieman tyyriimpiä ostoksia.;) Tilaus on aika hurjan kokoinen, sillä tein sen yhdessä ystäväni kanssa. Sain kuitenkin lopulta viilleltyä laatikon auki ja pääsin penkomaan tavaroita. Tilaus sisälsi kaikkea kivaa ja varmasti sopiva, mutta myös yhdet kengät, jotka vähän jännittivät minua. Jos ne olisivat väärää kokoa, hermostuisin täysin. Peukut pystyssä sovittelin siis kengät ja mallailin muut jutut paketista parvekkeella. Tässä sovitteluhetken kuvatulokset.

yksityiskohta4

musta nahkalaukku

Otsikko vähän paljastikin, mihin materiaaliin panostin tämänkertaisessa tilauksessani. Ensimmäinen nahkainen ostokseni on musta nahkalaukku. Harkitsin ensin asiallisempaa laukkua ilman koristeita, mutta niittipallot eli palloniitit houkuttivat liikaa. Myös laukun muoto sopii minulle asiallista laukkua paremmin. Kokokin on tärkeä, sillä tilaihmeitä tarvitsee aina. Vaikka kevääksi ennustetaankin pikkulaukkujen läpimurtoa, laukkuvalikoimista on pakko löytyä muutama isompikin kaveri.:)

yksityiskohta3

pinkki nahkalaukku

Hankin silti yhden “asiallisenkin” mallisen ja kokoisen laukun, mutta se ei suinkaan ole mikään tylsä mammalaukku, sillä sitä piristää ihanan pinkki väri. Tämä laukku oli mustana vaihtoehto tuolle edelliselle laukulle. Päädyin kuitenkin ottamaan tämän pinkkinä, koska hinta oli vain puolet mustan vastaavan laukun hinnasta. Väri on vähän jännä, sillä sitä myytiin pinkkinä, mutta kutsuisin tuota ehkä purppuraiseksi. No, kuitenkin se on kiva väri.

yksityiskohta2

mustat matalat nahkasaappaat

Nahkakategoriaan kuuluvat myös nämä matalat saappaat, joiden kokoa vähän jännitin. Kengät olivat sopivat ja varsikin istuu sivujen kuminauhojen tai siis hmm, joustokappaleiden ansiosta. Jätin Helsinkiin eräät ihanat matalat saappaat, koska olin tilannut nämä jo, mutta olen miettinyt skipattuja saappaita joka päivä.:/ Ne olivat aivan eri malliset ja hurjassa alessa. Melkein tekisi soittaa liikkeeseen ja kysyä, jos ne voisi lähettää minulle. Äh, kyllä niitä uusia saappaita aina tulee. Toisaalta on kyllä sellainen fiilis, että taidan myydä nämä pois. Kengät loppuivat näköjään Asosilta eli näitä ei pysty sieltä enää tilaamaan. Voisin naputella nämä Huuto.nettiin jossakin välissä, sähköpostitarjouksiakin otetaan vastaan. Voi kämmi, kun en ostanut niitä toisia!

yksityiskohta1

sulkalaukku

Viimeinen ostokseni oli ehkä hieman heräteostos, mutta nyt olen varsin tyytyväinen, että klikkasin tämän mukaan. Joku ehkä tunnistikin laukun, sillä samainen laukku asustelee kaapissani jo mustana.:) Tämä nudeversio on myös varsin ihana ja sen pinta on tummaa veljeään pörröisempi. Tiedän jo yhdet Topshopin kengät, jotka tahtovat ehkä tämän laukun kanssa samaan asuun.

Täytyy muuten todeta tähän loppuun, että tuntui paljon kivemmalta avata laatikko, jossa oli muutama aivan ihana juttu kuin että siellä olisi ollut kymmeniä pikkuisia juttuja, jotka ovat kaikki ihan kivoja. Aivopesuni etenee siis hyvin, kohta olen saanut käännytettyä itseni täysin. Tavoitteena on siis edelleen saada toimivampi, kestävämpi ja enemmän minun näköiseni vaatekaappi. Kiitos kaikille, jotka ovat kannustaneet minua tässä projektissa ihanien kommenttien ja jopa ostosten muodossa.:)