Öh, sanoo hän, joka ei onnistunut napsimaan kunnon asukuvia aamulla. Saatte nyt nähtäväksenne vain jotakin sinne päin. Kaikki kuvat, joissa ilmeeni oli normaali, olivat sellaisesta kulmasta, että asusteita ei näkynyt tai vaatteiden värit olivat omituiset. Asun kannalta hyvissä kuvissa taas naamani muistutti murjottua rusinaa. Koska en mielelläni harrasta naamasensuuria, valitsin kuvan, jossa sekä naama että asu ovat ihan ok. Asento on aika jäykkis ja katse harhailee taivaanrannassa, mutta keskittykää kokonaisuuteen.;)

Puin toista kertaa elämässäni ylleni tuon tummanvihreän topin. Se on aina tuntunut hieman liian hienolta arkikäyttöön, mutta aamulla tajusin, että tylsä neuletakki tasapainottaa sitä kätevästi. Samoin tekee arkinen kampaukseni. Ärsyttää, kun aamuisin laiskottaa niin, etten jaksa suoristaa ponnarilaineita ja siksi ponnaripäivän jälkeen seuraa automaattisesti aina toinen ponnaripäivä. Toinen vaihtoehto olisi pestä hiukset joka päivä, mutta siihen oravanpyörään en kyllä hyppää.:) Ponnari on ihan kiva kampaus.

lolleroilmeasukuva

farkut – Panic in Paradise

toppi – Vero Moda

neuletakki – H&M

laukku – Asos

kengät – Wedins

Tänään oli ohjelmassa aamuluento. Sain pitkästä aikaa raahauduttua sinne, vaikka tiukkaa teki. Näin hieman ennen herätyskellon soimista ihanaa unta, että olin nukkunut pommiin, mutta se himputin piipitin herättikin minut ajoissa! Voi tätä tunnollisuutta.:) Luennon jälkeen istuskelin ainejärjestömme kopilla vähän aikaa teekutsujen merkeissä ja viimein lähdin kotiin. Nyt harkitsen lähtöä salille tai jollekin kivalle ryhmätunnille, minkä jälkeen vierailen postissa. Illalla ajattelin siirtää loputkin tiedostot uudelle koneelle ja siivota tämän vanhan äitiä varten. En kylläkään tiedä, koska jaksaisin raahautua kotiin seuraavan kerran viemään tämän romun.