Vihdoinkin! Go 4 it vol. 2 -shopista tilatun paidan sai avata kääreistään.:) En tohtinut tehdä sitä mustan viikkona aikana, etten vain innostu käyttämään paitaa ja huijaamaan.

hapsupaita1

Tässä vaiheessa väri ja materiaali vaikuttivat kivoilta. Hapsut ovat niin ihania, etten voisi kovin monesta jutusta olla niin täpinöissäni.:) Tilasin tämän paidan ehkä minuutti sen jälkeen, kun siihen Mintun blogissa törmäsin. Sen hetken jälkeen tiesin, mitä “rakkautta ensi silmäyksellä” tarkoittaa. Se oli menoa!

hapsupaita2

Nyt hapsupaita pääsi ylleni ensimmäistä kertaa ja voi kuinka siitä tykkäänkään.:) Suunnittelin alkuun aloittavani tämän ei-mustan viikon räikeillä väreillä, mutta hapsupaita voitti ja maanläheisellä meiningillä jatketaan. Otin myös pitkästä aikaa käyttöön tuon H&M:n pussukkalaukun. Sallalla on ihana tapa hokea kaupoissa ja showroomeilla trendijulistuksia tyyliin “vaaleansininen on tosi kova sana keväällä” ja “kesällä pussukkalaukut on IN“. Katselin sitten laukkuhyllyäni tuossa aamulla ja Sallan mieliksi tänään mukanani roikkui hieman lituskainen pussukkalaukku. Ostin sen joskus viime keväänä, mutta tykkään enemmän isoista tilaihmeistä. Nyt oli niin vähän tavaraa mukana, että tällainen pikkulaukku riitti minulle.

hapsuasu2

paita – MTWTFSS

toppi – H&M

farkut – H&M

kengät – 2nd hand

laukku – H&M

rannekoru – 2nd hand

Koitin ensin virittää tuo paidan alle olkaimellista ja jopa olkaimetonta toppia, mutta valkoinen väri paistoi ikävästi läpi. Päätin sitten pukea paidan härskisti suoraan rintsikoiden päälle. Eivät ne kai niin tuosta näy läpi ja jos joku nyt menettää yöunensa kankaan läpi paistavien rintsikoiden vuoksi, niin se on kyllä ihan oikein sille tiukkapipolle.;)

hapsuasu1

Vihdoinkin pääsee käyttämään huulipunaa. Heitin hyvillä mielin vanhan (eli vanhentuneen) korallipunani roskiin ja nappasin käyttöön uuden Maybellinen punani. Viimeistelin huulet saman merkin korallihuulikiillolla. Siksi siis suupieleni ovat tahmaisesti yhdessä tuossa kuvassa. Ripsissä minulla on uutta, tekoripsivaikutelman antavaa The Falsies -mascaraa. Sen upeasti pidentävä vaikutus voisi näkyäkin ellei valokuvaaja olisi näin amatööri. Kaikki tuotteet löytyivät Maybellinen goodie bagista, jonka sain viime viikolla.

Maybellinen korallihuulipuna

Täytyy tunnustaa tähän loppuun, että tein eilen jotakin hirvittävän noloa. Palasin nimittäin melkein kahden vuoden tauon jälkeen Facebookiin. Syynä oli yksinkertaisesti valtava painostus. Tyhjensin vanhan profiilini ja alan nyt rakentaa sitä aivan puhtaalta pöydältä. Kavereita en oikein vielä harrasta ja pelkään kuollakseni, että koukutun Facebookiin yhtä pahasti kuin viimeksi. Toisaalta koko paikka on näköjään asiallisempi ja pelkistetympi kuin aiemmin, joten epäilen, ettei tuo sivusto tule viemään viimeisiä vapaahetkiäni. Ehkä se on ihan turvallinen paikka sittenkin tai luultavasti katoan sieltä viikon sisään. Tarkoituksenani oli pitää profiili täysin tyhjänä tavarasta ja ihmisistä, kunnes se on valmis, mutta jouduin kirjaimellisesti järkyttävän painostuksen uhriksi!:D

salla vinkuuÄlkää siis ihmetelkö, miksi en suostu kaveripyyntöihin vielä. Rakentelen tuota profiilia ihan urakalla ja sen valmistumisen jälkeen alan ahdistella useapia ihmisiä kavereiksi. Tosin tällä kertaa jonkinlaisella logiikalla, sillä en halua kaverilistalle ketään, jota en tunne. No niin, se aiheesta “Facebook ja kuinka koitan käyttäytyä siellä jatkossa fiksusti enkä suinkaan istu 24/7 pelaamassa vampyyrit vs. ihmissudet -peliä, joka on muuten mahtava.“;)

Kamala, mikä kilometripostaus tästä on tulossa! Käyn tuossa kohta puoliin viemässä viikonloppuna revenneet nahkasaappaat postiin ja hakemassa sieltä itselleni pikkuisen paketin. Illemmalla pengon sitten aamulla toimitettua Asos-tilausta ja kuvailen varmaankin vähän sovituskuvia tänne. En olekaan tehnyt sitä pitkään aikaan.:) Vähän pitää avautua siitä, että toimitus sovittiin noin puoli yhdeksi ja puoli kymmeneltä iloinen lähettipoika herätti minut kauneusuniltani. Kaivelin sitten aamutakkini pyykkikorista ja painelin ovelle otsatukka kuuhun osoittaen. Olin varmasti traumatisoiva näky, mutta itsepä tuli (eli saapui) liian aikaisin!:D Tänään olisi myös tyttöjen lettuilta, joten kiirettä pitää ja kivaa on.