Joskus käy niin, että löytää eBaysta täydelliset kengät. Kenkien väri on pirteän pinkki (eli allekirjoittaneen suosikkiväri) ja materiaali pehmoista. Korkoa on maltillisesti, mutta silti tarpeeksi. Lyhyesti sanottuna kenkien malli on aivan ihana.

Ilman solkea, varsi ylhäällä

Varsin on kivan löysä, mutta ei liian lurppu. Sen reuna on hieman viisto, mikä imartelee pohjetta. Kärki on sopivan pyöreä ja naisellinen. (Kukaan ei kommentoi pääkalloläpykkäitä taustalla!:D)

Ilman solkea, varsi alhaalla

Varren voi myös halutessaan kääntää alas, jolloin kengät muuttuvat saappaista erikoisiksi nilkkureiksi. Hieman koron päälle taittuva varsi tekee kengän mallista mielenkiintoisen.

Soljen kanssa, varsi ylhäällä

Kenkiin voi kiinnittää soljet, jolloin ulkonäkö muuttuu vielä astetta tyttömäisemmäksi ja söpömmäksi. Irrotettavassa remmisysteemissä on sydämenmuotoinen muovisolki ja toisella puolella irrottamisen mahdollistavat nepparit.

Soljen kanssa, varsi alhaalla

Soljenkin kanssa vartta voi pitää käännettynä, jolloin saadaan tyttömäiset nilkkurit. Kenkiä pääsee tilailemaan täältä ja niitähän tosiaan saa kuudessa eri värissä. Yksi vika näissä saappaissa kyllä on. Nimittäin se, että tilasin ne kokoa liian isoina ja joudun nyt myymään ne.:/ Naputtelin nämä siis Huuto.nettiin ja tilaan itselleni kokoa pienemmän kaunottaret mahdollisimman pian. Aina ei mene ihan nappiin. Melkein vaan.