Kuvittelin eilen, että tähän aikaan olisin jo postaamassa siitä, mitä kaikkea olen saanut tänään aikaiseksi. Nyt kävi kuitenkin niin, että palasin vasta kotiin yökylästä kaverini luota enkä ole saanut tänään mitään aikaiseksi. Tuli vähän valvottua ja nukuttua!:) Kotiin päästyäni ehdin istahtaa tietokoneelle, kun ovikello soi. Naapurin mummon puhelin oli mennyt lakkoon ja mummo turvautui jo toista kertaa Moksun puhelinhuoltoon. Perusvika, SIM-kortti ei ollut kohdallaan eli puhelin oli helppo korjata.


Ehdin jo istahtaa uudelleen koneelle, kun ovikello soi taas. Mummopa päätti, että puoli minuuttia kestänyt korjausoperaationi piti palkita ja lykkäsi käteeni pari suklaapatukkaa. Voin kertoa, että tuo karkkipiiloni alkaa olla jo aika huimaa tasoa. Saatan pitää kohta oman mättöblogibileet täällä.;)

Nyt on kuitenkin suihkun vuoro ja sitten pitäisi lähteä kaupungille hoitelemaan asioita. Eli suoraan sanottuna postiin. Tunnustan, olen aika liekeissä, sillä postissa odottaa iso kasa makujasiirappipulloja ja mehutiivistepulloja hiilihapotuskoneeseeni!:) Palaillaan taas, nauttikaahan tekin tuosta ihanan aurinkoisesta talvipäivästä.