Huomenna päättyy The Voicen WEB Awardsien äänestysaika. Jälleen yksi sivusto, jossa blogini nimi on kirjoitettu väärin, huoh. Mikä siinä on niin vaikeaa!:D Muistakaa kuitenkin äänestää, jotta suosikkisivustonne korjaavat voitot kotiin. Itselleni tärkeimmät kategoriat (siis ne, joissa äänestin) ovat ruokablogit, Youtube-videot ja tietysti muotiblogit, joissa olen itsekin järkytyksekseni ehdolla. Tulokset julkistetaan 13. päivä, toivottavasti edes joku suosikeistani voittaa kategoriansa.


Myös joululomani loppukiri on käsillä sillä lomani päättyy virallisesti tähän viikonloppuun. Ensi viikko kun alkaa heti maanantaina ihanasti tentin muodossa. Viimeistelin juuri kevään lukujärjestykseni päätettyäni, etten pidä kevätlukukautta taukoa. Olenhan jo maksanut koko vuoden maksunkin JYY:lle. Otin silti hieman normaalia vähemmän kursseja, etten ihan läkähdy, kun on muutakin menoa taas luvassa enemmän kuin laki sallii. Ei kai sitä vaan opi kieltäytymään, kun joku kauniisti pyytää.


Tämä päivä kuluukin sitten tuttuun tapaan tenttikirjan kanssa ja huominen samoin. Huomenna pitää tosin roikkua vähän koneellakin, sillä blogini siirtämistä yritetään uudelleen. Infoan siitä vielä erikseen myöhemmin.:) Täytyy tosin tunnustaa, että täällä kärsitään pienestä mekkostressistä muutaman mun tulevan Indie-bloggaajan tavoin. Olen päättänyt asuni eräisiin tärkeisiin juhliin jo monta kertaa, mutta aina se epäilys hiipii jostakin. Kunpa vaan voisin päättää ja pysyä päätöksessäni!

Mekkojen sovittelua ja kriisi


farkut – Panic in Paradise
paita – H&M

Päivän vaatetus on taas sitä tuttua “hengataan kotona ja käydään ehkä jossakin” -tasoa. Ei sitä jotenkin vaan jaksa panostaa tällaisina päivinä. Farkut ja t-paita on niin helppo vetäistä päälle. Edistystä on kuitenkin tapahtunut sen verran, että suostuin laittamaan uudet harmaat farkkuni pesuun. Tein sen kuitenkin raskain mielin.:/
Miten siellä vietetään lauantaita?