Hyvää huomenta.:) Minulle huomen on varsin hyvä, sillä pääsen esittelemään teille uusimmat söpöliinihöpöseni. Nämä kengät tilasin eBaysta isolla riskillä, sillä ne ovat kokoa 36. Myyjä kyllä kertoi, että ne mahtuvat 37-jalkaisellekin, mutta jännitin silti, sillä jalkani on aika leveä. Oikeastaan se on melkein yhtä leveä kuin pitkä. Oikeastaan näitä jalkoja voisi jo kutsua räpylöiksi… Okei, ei siitä sen enempää!

Uusimmat kenkälöytöni ovat Office-merkkiset. En ollut koskaan kuullut kyseisestä merkistä, mutta se ei haitannut yhtään, koska olen jo aiemminkin todennut, etten ole niinkään merkkiuskollinen, vaan ostan sitä, mikä miellyttää silmääni. Nämä miellyttivät varsin paljon, sillä olen tykästynyt aika paljon superkorkeisiin korkoihin ja avonaisiin kärkiin.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kenkien materiaali on ihanan ylellistä, kullanhohtoista satiinia. Kullan ja vaalean pinkin kontrasti on juuri sopivan höpsö ja huomiota herättävä minulle. Korkoa näissä on 12 cm ja tasapainottavaa platoa 2 cm. En vielä tiedä, koska nämä korkkaisin, koska ulkona on tuhat astetta pakkasta. Veikkaisin kuitenkin, että kuun lopussa toteutuva blogiristeily on aika todennäköinen paikka näiden näkemiseen livenä.:)


Kenkien hinnaksi tuli postikuluineen hieman alle 12€. Niissä näkyy muutama elämän jälki, mutta isoimmat liat poistin satiinille sopivalla puhdistusaineella. Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen näiden kenkien hinta-laatusuhteeseen. Vaikka toimitus hieman kestikin, nämä kengät olivat odottamisen arvoiset. Kengät tilasin siis ennen eBay-lakkoani. Tulipa sitten tutustuttua uuteen kenkämerkkiinkin, pitääkin kytätä jatkossakin Officeja. Officen kenkiä pääset selailemaan vaikkapa näiltä sivuilta.:)

neule – H&M
toppi – Gina Tricot
farkut – H&M
kengät – Office

Viimeinen kuva esittelee kenkien lisäksi hieman uutta neulettanikin. Se on H&M:n kevätmallistosta ja todella kiva.:) Neule ei ole ihan perusmuovia, vaan siinä on “peräti” 7 % silkkiä. Tämä on taas se hetki, kun pitää todella estää itseään tilaamasta kivaa vaatetta kaikissa mahdollisissa väreissä.