… päätimme matkustaa jouluksi miehen isän luoksen Rovaniemelle, sillä siellä oli todennäköisempää saada valkea joulu. Sellaisen myös saimme.

… join paljon kahvia, jotta en olisi koko ajan aivan pihalla, mutta olin silti pelottavan uupunut enkä esimerkiksi uskaltanut ajaa autoa siinä tilassa.

… suunnittelimme muuttoa parempaan kotiin synkästä torniluolastamme. Koti löytyikin aivan Helsingin keskustasta ja muutimme tammikuussa.

muistelin, mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana olikaan tapahtunut.

… lapsen nukuttaminen oli äitiyden suurimpia mysteerejä, sillä en vielä ymmärtänyt, ettei lasta kannata yrittää nukuttaa kellon mukaan tiettyyn rytmiin, vaan silloin, kun lapsi on väsynyt.

… käytin koko ajan Milkerin merinovillaista imetysmekkoa, jonka voitin Instagram-arvonnasta. Nyt tuo mekko on turkiskuoriaisten vatsoissa.

… Nöpsy pukeutui piparkakkupojaksi ja pieneksi tonttupojaksi blogini adventtikalenterissa. Tänä vuonna ei kalenteria ole, mutta blogiin on tulossa viikon päästä teille jouluyllätys.

… pelkäsin, ettei arki helpota koskaan ja että lapsi on minussa kiinni koko ajan, mutta onneksi äitini oli oikeassa ja se oli tosiaan vain ohimenevä vaihe.

… olin melkein puolivuotiaan suloisen vauvan, joka on nykyään energinen taapero, väsynyt äiti.

… en vielä tiennyt, että seuraavanakin jouluna imettäisin vielä useita kertoja päivässä rakasta lastani, sillä koetin olla ottamatta imettämisestä sen kummempaa stressiä.

… meillä käytettiin suloista PikkuAasi-hattua, joka jäi kuitenkin valitettavasti nopeasti pieneksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Muistakaa käydä osallistumassa LEGO-arvontaan. Se on auki enää iltaan asti! 🙂