Lapsille on vaikea ostaa joululahjoja, ainakin minusta. Äitini kanssa mietimme esimerkiksi vähän aikaa sitten lelukaupassa, mistä 3-vuotias tyttö tykkää. Kummallakaan meistä ei ollut hajua. Minulta on kyselty vinkkejä lasten lahjoihin, koska minulla on oma lapsi, mutta voin ihan rehellisesti sanoa, että osaan kertoa tasan sen, mistä puolitoistavuotias lapsi saattaa tykätä. En enää edes muista, mikä lelu meillä oli tehokäytössä vuosi sitten tai mitä kokoa lapsi edes suunnilleen oli silloin. Muistini on hyvin rajoittunut. Voisi kai sanoa, että elän hyvin vahvasti hetkessä ihan kaikilla tavoilla. Etsin meidän tilanteeseemme sopivia lahjaideoita sekä alle että yli 25 euron hintaluokissa, jos joku kokisi vaikka lahjavalaistumisen. Osa lahjoista on suunnattu vähän enemmän taaperon vanhemmille.

puolitoistavuotiaan joululahjat alle 25 euroa

Alle 25 eurolla:

  • ihana DUPLO-aloituspaketti. Ennen eläimiä, autoja ja muita DUPLO-hahmoja on hyvä tutustua “duploilun” perusteisiin aloituspaketin ja sen sisältämien rakennuspalikoiden avulla. Tämän seuraksi suosittelen autopakettia, jokin niissä vetää noita pieni kovasti puoleensa.
  • kätevä ruokatermos. Termari pitää eväät lämpiminä jopa 7 tunnin ajan, joten puistoon lähtiessä ei tarvitse miettiä, syödäänkö ruoka 10 minuutin vaiko 1.5 tunnin kuluttua lähdöstä.
  • hauska piirrustustaulu. Jos hyvin käy, naperoa ei edes kiinnosta sotkea vahingossa lattialle jääneellä kuulakärkikynällä valkoista sohvaa, kun tyypiltä löytyy oma piirrustustaulu. Taulun virallinen ikäraja on 3 vuotta, mutta meillä leikitään tällaisella valvotusti.
  • jännittävä säästölipas. Mr Robert -säästölipas on valmistettu kestävästä silikonista. Pienelle se on kaveri ja isommalle lapselle ensimmäinen oikea säästöpossu.
  • lapsille sopivaa suklaata. Eli purulelu, jonka avulla kulma- ja poskihampaiden tekeminen saattaa olla vähän vähemmän kamalaa.

 

puolitoistavuotiaan joululahjat yli 25 euroa.jpg

Yli 25 eurolla:

  • tyylikäs denim-kantoreppu. Taapero ei enää viihdy paikallaan yhtä hyvin kuin vauva, joten pidemmillä kaupunkireissuilla rattaissa saattaa tulla tylsää. Mutta voi sitä riemua, kun äiti tai isi nappaa taaperon kantorepussa selkään.
  • värikäs LEGO-säilytyslaatikko. Näihin on jokainen meillä vieraillut napero ihastunut! Laatikot vetävät sisuksiinsa hämmästyttävän määrän tavaraa.
  • suloinen lämpöpussi. Jos ne paukkupakkaset sieltä saapuvat, tällä ainakin tarkeneen nukkua päiväunet ulkona. Ja kuosivalikoimaakin on runsaasti.
  • hellävarainen Mádara-luonnonkosmetiikkapaketti. Tätä arvostaa kyllä enemmän lahjansaajan äiti tai isä, mutta listasinpa nyt kuitenkin meidän suosikkituoteperheemme. Varsinkin protection cream on superhyvä, sillä se on täydellinen pakkasvoide/pyllyrasva.

Hei, kiinnostaisi vähän tietää näitä lahjatoiveita. Tahtoisitteko lyhyesti kertoa, mitä lapsenne toivovat tai mitä heille ostetaan ja minkä ikäisiä he ovat? Jyrääkö Frozen tänä jouluna? Olen blogeista katsellut, että ainakin syntymäpäiväteemoissa se on kovin suosittu! 😀

(kuvat linkkien nettikaupoista)