OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aattoaamu aloitetaan aina riisipuurolla. Tarvitseeko tätä edes sanoa ääneen? Joulussa on rutiineja, joista en millään tahtoisi lipsua ja aamupuuro on ehdottomasti yksi niistä. Olen aina ollut jopa turhan tarkka joulun yksityiskohdista ja suuttunut naurettavan pienistä asioista. Kun en ole voinut kontrolloida elämääni kokonaisuutena, olen halunnut kontrolloida edes osaa siitä ja joulusta on tullut vuosien saatossa suorittamisen multihuipennus. Olen ollut sietämätöntä seuraa ja hirveää katseltavaa, jos lahjat on haluttu avata liian aikaisin (koska silloin ihana odotus lässähtää), joulukuusi on ollut ruma (koska sehän tekee koko tunnelman) tai joku muu kuin minä on saanut mantelin (…). Kakara mikä kakara, mutta pystyn sentään myöntämään sen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä jouluna kaikki muuttuu. Olen hellittänyt kaiken stressin suhteen ja ottanut ainoaksi tavoitteeksi sen, että Nöpsylle jää ihania muistoja. Vuoden ja viiden kuukauden ikäinen on hyvä esimerkki meille aikuisille siitä, kuinka joulusta kuuluisi nauttia. Koristepalloja ihaillen ja vähän tiputellen, jouluruokia maistellen ja piirrettyjä päivän aikana useaan otteeseen tuijotellen. Lattialla on lupa löhöillä, koko päivän voi viettää pyjamassa eikä mitään ole pakko tehdä. Haluan olla se rento äiti, jonka poika muistaa vielä vuosienkin päästä, kun muistelee lapsuutensa jouluja. Minun joululupaukseni on olla pingottamatta enää koskaan joulun takia. Se ei ole sen arvoista. Se, että minun arkeni on lapseni lapsuus ja toimintani tärkeä osa hänen lapsuudenmuistojaan motivoi ottamaan rennosti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuosta punaisesta imetysmekosta, jonka sain Mamalicious-kuvauksista palkkioksi, pyydettiin FB-sivuni puolella kuvia päälläni, joten tässäpä niitä. Joustava mekko on sopivan rento kotoiluun ja koristeluun. Mekossa on sisällä toppiosa, minkä ansioista vilautteluriski imetyksen aikana pienenee. Mekko on nyt ALE-hinnalla myynnissä netissä, jos malli miellyttää. Värejähän on tarjolla muitakin, sillä kaikki eivät taida olla näin fanaattisia punaisen värin suhteen kuin minä. Punaisen lisäksi myydään sinistä ja mustaa versiota mekosta. Joulujuttuja on näkynyt enemmän toisen blogini puolella, mutta lupaan jatkossa postailla niitä tännekin. Tämä kuukausi kun on pelkkää joulutusta meidän perheessämme! 😀