OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Paras lapsuusmuistosi ?

Varmaankin joku kesäinen uimakoulupäivä, kun kavereiden kanssa polskittiin yhdessä ja tietysti syötiin hyviä eväitä.

2. Millainen äiti olet ?

Hysteerinen. Koko ajan vähemmän, mutta jotenkin päässäni pyörii jatkuvasti mahdollisia onnettomuustilanteita ja muuta kamalaa. Tarkistelen myös edelleen öisin, että lapsi hengittää. Tai ehkä pelokas on se oikea termi.

3. Onko sinulla tiettyjä pakkomielteitä/rutiineja ?

Todella paljon! Esimerkiksi pojalle on aina annettava suukko ja toivotettava turvallista matkaa, kun taapero on asetettu turvakaukaloon autoon.

4. Suurin unelmasi/haaveesi ?

Itseäni koskevat haaveet olen tässä matkan varrella jotenkin hukannut, mutta tietysti haaveilen siitä, että perheemme elää onnellisena yhdessä.

5. Minkälaiseksi kuvailisit sisustusmieltymyksesi ? Vaihtoehtoisesti lempi sisustustyylisi.

Tylsä? En ole yhtään sisustustyyppiä. Jos saisin sisustaa täysin mieleni mukaan, meillä olisi varmaankin aika tummaa, punasävyistä ja itämaista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Kerro 3 positiivista piirrettäsi ja 1 vähemmän positiivinen.

Olisi helpompi kertoa toisinpäin! Aloitan siis tästä vähemmän positiivisesta piirteestäni, joka on joustamattomuus. Jos tavataan kello 17, ei tavata 17:05 eikä varsinkaan 17:15. Äitiyden myötä olen tosin oppinut hieman rentoutumaan, sillä nykyään ei vaan ole mahdollista, että kaikki sujuisi suunnitellusti. Positiivisia puolia kai ovat luovuus, kohteliaisuus ja kekseliäisyys.

7. Tärkeimmät kasvatusperiaatteesi.

Tottelevaisuus on eräs tärkeimmistä arvoistani kasvatuksessa, samoin rehellisyys. Aion kasvattaa lapseni siihen, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, vaikka se nykymaailmassa saattaakin olla hyvin haasteellista.

8. Millainen oli raskausaikasi ja synnytys ? Vastasiko odotuksiasi ?

EI. Raskaus oli aluksi ihan ok, lopussa sietämätöntä iskias-kipuineen ja raskausihottumineen. Jos raskausajan perusteella olisinkin voinut vielä toivoa toista lasta, synnytys vakuutti minut, ettei vartaloani ole suunniteltu toiseen raskauteen. Eli kamalaa oli.

9. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua ?

Asumassa jossakin hieman syrjemmällä, toivottavasti jo omassa kodissa. Siinä vaiheessa meillä voisi olla jo autokin ja jos kaikki menee putkeen, olen saanut mieheni puhuttua ympäriä ja meillä on kissa. Mies uhkasi, että kissan mukana tulee koira, mutta enköhän keksi jonkin porsaanreiän tästä ehdosta.

10. Lempi juhlapyhäsi ? Miksi ?

Joulu. Se luo jonkinlaista toivoa ja pehmeyttä tähän hyvin, hyvin mustaan vuodenaikaan. Muista juhlapyhistä en sitten niin välitäkään.

11. Mikä on haaveammattisi ?

En tiedä, onko sellaista enää. Ei taida olla. Ainut, mitä keksin, on olla maailman paras äiti pojalleni.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäpä tulevat minun keksimäni kysymykset:

 1. Lapsuuden lempiruokasi?
 2. Entäpä nykyinen lempiruokasi?
 3. Viimeksi lukemasi kirja?
 4. Toinen/toiset nimesi?
 5. Paras Disney-elokuva ja miksi niin?
 6. Salainen paheesi?
 7. Lempituoksusi?
 8. Mitä vastasit pienenä, kun ystävänkirjoissa kysyttiin mottoasi?
 9. Suklaa vai irtokarkit?
 10. Minne tahtoisit matkustaa?
 11. Ottaisitko mieluummin peräpukamat vai revenneen välilihan? EI VAAN! Ilves vai Tappara?

Charlotta heitti meille tämän blogihaasteen, joten sain hyvän syyn kaivella alkuviikon lumileikkikuvia kuvitukseksi vastauksiini. Keksimiini kysymyksiin vastailemaan haastan viisi ensimmäistä blogillista, jotka huikkaavat tämän postauksen kommenttiboksiin HEP! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA