OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uudella blogillani on nyt nimi! Tai aloitetaanpa aivan alusta. Päätin, että vauvahöpinät saavat pysyä tiukasti omalla tontillaan, jotta ne eivät “pilaa” ns. oikeaa blogiani. Siirsin sitten tänään tyhjään blogiin kaikki nämä muistiinpanoni, joiden kohtalo oli vielä viikko sitten suuri mysteeri. Näin syntyi Bebe au Lait -blogi enkä valinnut nimeä vähiten siksi, että sana ‘bebe’ sopii jotenkin niin hyvin yhteen toisen blogini nimen ja samalla nettipersoonani kanssa.

Rakastan kahvia ja suuri ihastukseni on Coffee Housen jättimäinen café au lait -kuppi. Siksi blogin nimeksi valikoitui jotenkin luontevasti eräästä kirjasta bongaamani lausahdus tai oikeastaan väliotsikko. Tähän kirjaan saatan palata vielä myöhemminkin, sillä ahmaisin Kuinka kasvattaa bébé -kirjan lähes yhdeltä istumalta. Ns. lastenkasvatusoppaita en aio lukea, mutta tuo kevyt hömppäkirja sopi juuri tähän mielentilaan, kun janoan tietoa raskaudesta, mutta en tahdo päätyä internetin sekopääpalstoille lukemaan miljoonan ihmisen “ainoita oikeita mielipiteitä”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on raskausblogillani siis nimi ja teema. Sen verran olen ottanut selvää, että kahvia saa juoda päivittäin sen kolme kupillista, mutta tuon määrän ylittymisestä (tai edes täyttymisestä) ei oikeastaan ole pelkoa, sillä kahvi alkaa ällöttää nykyään suunnilleen ensimmäisen kupin puolivälissä. Kofeiininhuuruinen lapseni, ällös pelkää masussani! 😉