bebe_marraskuun_luetuimmat

Luetuin postaus: Ikuinen syyllistyminen vai vähän helpompi elämä?

Sain haasteen kirjoittaa siitä, mitä olen äitiydessä oppinut kantapään kautta. Jaoin hieman ajatuksiani mm. purkkiruuasta ja siitä, miten purkkien sisältöä valvotaan tarkasti, ja valmislastenruokiakin on nykyään lisäaineettomia ja luomulaatuisia. Jos aihe kiinnostaa, blogikollegani Irene on näköjään juuri postannut, että aikoo päästää itsensä suosiolla helpommalla ja käyttää kaupan soseita.

Toiseksi luetuin postaus: Pyllypyyhkeen anatomia

Aivan turhaan jahkailin tämän tekstin kanssa, olisi pitänyt postata jo aiemmin pyllypyyhkeistä. Sain hyviä vinkkejä kokeilla seuraavaksi Lidlin versioita, tällä hetkellähän kärkisijaa testaamissani pitää tosiaan tuo Pampers.

Kolmanneksi luetuin postaus: Nyt puskee poskihampaita

Ja puskee muuten edelleen! Neljäs on melkein läpi, joten loppusuoralla ollaan. Kunnes koittaa kulmahampaiden aika, mutta ei mennä vielä siihen. Onneksi Nöpsyllä on kirahvipurulelukokoelma, joka helpottaa ienkutinaa.

Oma suosikkini: TYYLIVARKAUS: Rokkiraitoja ja rotsi

Taidan itse olla ainut, joka tykkää tästä postaussarjasta, mutta jotenkin on minusta ajatus siitä, että pukee itsensä ja lapsensa samaan tyyliin, on vaan niin hauska. Mitä mieltä te olette? Ovatko tyylivarkaudet ihan tylsiä? 🙂