OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä vuonna suunnittelin ohittavani isänpäivälahjastressin kokonaan ja niin tavallaan kävikin. Törmäsin sattumalta ihan täydelliseen isänpäivälahjaan ja pakkohan se oli ostaa, kun siitä tuli heti mieleen tuo oma komistukseni. Vaikka mies on lapseni isä eikä minun isäni, on hän niin korvaamaton, että ansaitsee minulta ihan oman isänpäivälahjan. Oman isäni tämän vuoden lahjan voi kurkata täältä, tosin tuon lisäksi ostimme vielä siskoni kanssa tänään puoliksi toisen lahjan, jotta isi ei tiedä sitä kokonaan etukäteen. Mieheni lahjan paljastan täällä isänpäivän jälkeen. Rassukka kun luulee, että olen unohtanut hänet kokonaan, ja vihjailee hassusti aina välillä, että sunnuntaina on tärkeä päivä. En voisi unohtaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Huomasitteko, että noista palikoista muodostuu ISI ja päivämäärä 8.11.? Voi tätä luovuuden määrää! 😀