OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torstain kymmenen kivaa:

  1. Postireissulla muistui mieleen ottaa päivän ensimmäinen kuva, kun sain kuin sainkin pakettini postista ilman unohtunutta postilappua.
  2. Kotimatkalla Nöpsyn suuri rakkaus eli Mannerheim kirvoitti pojasta jälleen kerran aikamoisen ihastuneet kiljaisut.
  3. Kotona suunnittelin, missä välissä ehtisin sovitella kotiimme H&M HOME -sisustustyynyjä, jotka hain postista.
  4. Pojan nukahdettua vaihdoin sohvatyynyt paikoilleen, kuvasin ne toiseen blogiini ja ihmettelin hetken miten ihoni on niin huonossa kunnossa.
  5. Kuvaussession jälkeen naureskelin vaatekasoja (joita minä nimitän projektikasoiksi), joita olohuoneemme on täynnä, sillä sohvakin oli täynnä vaatteita ennen kuin päätin kuvata sen.
  6. Päivän toisella vaunulenkillä taivas oli kauniin värinen, kyllä se vaaleanpunainen vaan vetoaa meihin isompiinkin prinsessoihin.
  7. Living Day Spassa Jurliquen edustajan minulle tarjoama hemmotteluhetki jännitti niin, että ihan tärisin.
  8. Ennen kauneushoitoani sain rentoutua hetken itsekseni ja ÄITI-moodista oli yllättävän vaikea astua ulos.
  9. Jurlique goes Hammam -hoidon, joka sisälsi höyrysaunan, selkähieronnan ja kasvohoidon, jälkeen hartiani olivat 10 senttiä alempana, kasvoni vauvanpyllynpehmoiset ja oloni kevyt.
  10. Kotimatkalla mietin, miten paljon arvostankaan sitä, että joka paikkaan on lyhyt matka kävellä.