happy lights

Yritin eilen väsyneenä ja varsin kehnoin tuloksin kasata palloista koostuvaa valosarjaa. Koristepallot ripahtelivat valojen ympäriltä jatkuvasti, kun yritin ripustaa valosarjaa jonnekin roikkumaan, ja kiukuttelin asiasta jo Instagramissakin. Onneksi kiukuttelin, sillä sain sieltä ohjeet valosarjan kasaamiseen. Eli ei näin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

… vaan näin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

… sillä valot kuuluu kuulemma survoa pallojen sisään kokonaan, mutta jostakin järjettömästä syystä palloissa ei kuitenkaan ole valmiina tarpeeksi suuria reikiä tähän operaatioon, vaan kasaajan pitäisi “työnnä valo palloon” -ohjeesta ihan itse ymmärtää, että palloa on käsiteltävä veitsellä tai saksilla, jotta valon saa pallon sisään ihan kokonaan.

KUINKA TYHMÄ IHMINEN VOI OLLA?! (Älkää vastatko, retorinen kysymys.) 😀