Tänään ihastellaan…

… uutta vaipparoskista. Mies halusi hajulukollisen vaipparoskiksen meille ja eilen se sitten saapui. Ukko tykkää, minä pidän vuoden turhakkeena, mutta on tuossa kieltämättä jotakin hienoakin. Ehkä se, että pöntöstä tulee mieleen Star Wars -robotti.

… uutta juomapulloa. Meillä on tämä jo vihreänä, mutta olin sitä mieltä, että toinen pullo ei olisi pahitteeksi. Arvoin hetken tämän ja pinkin välillä, mutta sininen oli jotenkin vaan enemmän symppis värinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… seisoskelua. Meillä kävellään päivittäin metrin tai jopa parin matkoja, mutta seisoskelua on meneillään ihan koko ajan.

… Brion junanrataa. Nöpsy sai pätkän rataa synttärilahjaksi, joten tulevina juhlapäivinä pojan lahjominen tulee olemaan äärimmäisen helppoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään ihmetellään…

… miksi mukelosta on niin ihana narskutella hampaita. Koetan parhaani mukaan olla reagoimatta ääneen, mutta pakostakin nousee selkä kananlihalle, kun narskutus on niin karmivaa kuunneltavaa.

 … miksi muovisia taaperokärryjä ei myydä lelukaupoissa. Kolusin läpi sekä Toys’R’Us -kaupan (miten hitossa tuo nimi muka pitäisi kirjoittaa) että BR-lelukaupan, mutta myynnissä oli vain puisia kärryjä. Kuulin myöhemmin, että Prismat ja K-citymarketit myyvät kyllä niitä muovisiakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… yöllistä höpötystä. Nöpsy heräsi muutama yö sitten kesken unien sanomaan: “TÄTTI”. Tokaisun jälkeen poika hymyili leveästi ja jatkoi uniaan. Sitten pitäisi selvittää, mitä jälkikasvu tarkoitti, sillä muuten oletan, että äitiähän siinä hapuiltiin. 😉