OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkusyksyisen bObles-matkastamme, josta kirjoittelin jo aikaisemmin tässä leluihin keskittyvässä postauksessa, jäi vielä vähän kertomatta. Hotelliamme ei nimittäin valittu arpomalla, vaan lentokentän Hilton-hotelli Kööpenhaminassa sattuu olemaan siitä huippu, että siellä on erillinen bObles-huone! Tuolla leikkihuoneessa on värikkäät seinät ja paljon leluja, mutta siellä pidetään myös paljon ihan virallisia kokouksia. Isojakin päätöksiä voi tehdä samalla, kun vahvistaa keskivartaloa matotuolilla keikkuen. Mielikuvani hotellista on ihan superhyvä, sillä sinne pääsi kävelemään yhdyskäytävää pitkin lentokentältä astumatta lainkaan ulos. Henkilökunta oli ystävällistä, huone kaunis ja se ruoka – voi taivas! En voi kuin suositella. Kiitos majoituksesta, Hilton Copenhagen Airport! 🙂