OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juustokakkulusikat odottavat keittiössä herkuttelijoita. Mieheni taiteilee vielä klaffitauluun synttärifaktoja. Ovikello soi. Apua, Nöpsyn myöhästyneet synttärihipat alkavat! Saittekin jo esimakua suklaisten pöllöpalojen muodossa, mutta vielä on yksi resepti kertomatta. Olen niin ylpeä, kun keksin itse tämän herkullisen jälkiruuan! Juustokakkutäytemassan kannattaa antaa tekeytyä pari tuntia jääkaapissa ennen pursotusta, koska ohjeessa ei miehen toiveesta ole liivatetta. Pursottamiseen käytin näppäränä emäntänä näitä. Lusikat ovat Iittalan Taika-sarjan posliinilusikoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitruunaiset juustokakkulusikat

Pohjalle:

Digestive-keksejä murusina

Täytteeseen sekoitettuna keskenään:

2 dl kuohukermaa vaahdoksi vatkattuna

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 dl tomusokeria

pienen luomusitruunan raastettu kuori

samaisen sitruunan mehu

Päälle:

pensasmustikoita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahvittelun lomassa tietysti leikitään sukulaisten ja ystävien kanssa. En voinut liittää postaukseen juurikaan juhlakuvia, kun sukulaisia ei oikein nettijulkisuus kiinnosta, mutta toivottavasti tästä vähän välittyy juhlafiilistä. Söpö tyttönen autonratissa on mieheni kummityttö, lisäksi juhlimassa oli mummo, pappa, kummitäti ja serkkuja sekä tuttavaperhe. Myös muutama minun ystäväni piipahti kahvilla, mutta omat sukulaiseni juhlivat poikaa jo loppukesästä. Muistoksi juhlista jäi ainakin iso kasa Duploja ja serkkujen tekemät hienot onnittelukortit. Ensi vuonna uudestaan! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA