Lumilinnojen rakentaminen sujuu kuin leikki reippaassa Reima®-haalarissa. Tässä taaperoiden mitoitetussa perushaalarissa on myös näköä ja luonnetta! Haalarin materiaali hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, mutta hengittää, joten lumipalloja pyöritellessä ulkoiluasu ei hiosta. Lämmike takamuksessa pitää huolen, että linnaa vartioidessa peppu pysyy lämpimänä ja leikki ei keskeydy suotta. Pikkuruiseen vetoketjulliseen taskuun miehustassa voi sujauttaa vaikka linnan avaimen säilöön ja suurempaan läppätaskuun mahtuukin sitten kuninkaalliset aarteet, ainakin ne pienimmät! Heijastavien yksityiskohtien ansiosta pikkuprinssit ja –prinsessat näkyvät pimeän tullen. Trendikkään haalarin saa raikkaan yksivärisenä ja rohkeasti tilkkutäkki-henkisessä kuosissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAreima haalari hinta

Jotenkin ihanasti kirjoitettu tuon talvihaalarimme kuvaus Reiman nettikaupassa. Vaikka tällä viikolla oli hellettä, syys- ja talviasiat pyörivät jo kieltämättä mielessä. Kuulun nimittäin niihin ihmisiin, jotka pyrkivät ennakoimalla säästämään rahaa. En oikein osaa päättää, kuuluuko elokuu kesään vaiko syksyyn. Nautin vielä kesästä, mutta ajatukset eksyvät usein syksyyn. Esimerkiksi silloin, kun Reiman OUTLET-liikkeessä silmät osuvat moniväriseen haalariin, joka on 50 % alennuksessa. Haalari olisi ostettu jo hintalapun alennettuun hintaan, mutta ostospäivänä se saatiin tosiaan puoleen hintaan. Suosittelen lämpimästi shoppailemaan käytettyinä tai alennusmyynneistä kaikki vähänkään kalliimmat vaatteet ja tarvikkeet, jos mallistoilla ei ole niin väliä. Säästyy pitkä penni.

haalari reima outlet

Haalarissamme on:

  • tärkeimmät saumat teipattu
  • irrotettava huppu
  • vetoketjullinen sekä paikkatasku etuosassa
  • painatus vuorissa
  • lämmike takamuksessa
  • säädettävä vyötärö
  • heijastavat yksityiskohdat
  • irrotettavat, joustavat jalkalenkit

Jos joku miettii, miksi en omin sanoin kuvaile tätä haalaria, vaan kopioin tuotekuvauksesta tietoja, siihen on hyvä syy. En tiedä taaperoiden pukemisesta mitään! Kaupassa kuljin leuka maassa kunnes tajusin lukea noita vaatteiden lappuja, joissa kerrotaan vaatteen ominaisuuksista. Päätin luottaa vain sokeasti siihen, että suosikkimerkkini tietää, miten lapset puetaan. Tekeehän joku muukin näin? Tunnustakaa, pliis! Meiltä löytyy syksyksi myös Reiman ohut välikausihaalari, joka löytyi jo keväällä tori.fi-nettikirppikseltä, ja nyt talvihaalariakaan ei tarvitse enää etsiä. Myös viime talven Grian-haalarimme oli Reiman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos teidänkin taaperonne vaatekaapissa on Cheleb-haalarin mentävä kolo, näitä haalareita löytyy vielä Reiman verkkokaupasta kolmessa eri värissä hyvään ALE-hintaan. Myös yksivärisinä! Nyt painun kyttäämään Netflixiä nukkumaan, sillä huomenna on edessä paluu kotiin. Muistakaahan osallistua vaippahousuarvontaan, ehtii vielä huomiseen asti. Hyvää yötä! 🙂