Kävipä niin, että ajattelin vaihtaa Nöpsylle hellepäivän kunniaksi raidalliset vaippahousut, joita olin ostanut kaksin kappalein muutama viikko sitten. Kävipä myös niin, että lihotuskuurilla olleen pojan ihanan pullavat reidet eivät mahtuneet vaippahousujen aukoista ulos. Arvon siis kahdet käyttämättömät (toisia sovitettu vaipan päälle) vaippahousut blogiani seuraavien kesken. Vaippahousut on valmistettu Suomessa ja ne ovat 100 % puuvillaa, merkistä ei ole mitään hajua. Osallistuaksesi arvontaan kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään, kumpi värivaihtoehto olisi mieluisampi. Osallistumisaikaa on perjantai-iltaan eli 7.8.2015 kello 22:00 asti Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan. Me karataan vielä takaisin ulos polskimaan! 🙂

Edit: Kokoa näissä ei lue, mutta veikkaisin, että suunnilleen 60-senttinen vauva sopii näihin parhaiten. Voittakaa ja sovittakaa!

Edit: Voittajat on nyt arvottu. Onnea nimimerkit HeidiK ja elluj, teille on juuri äskettäin lähetetty sähköpostia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA