Haluatteko kuulla salaisuuden? Päätin kirjoittaa tästä lyhyesti blogiin, koska nykyään kaikki on niin helppoa ladata Instagramiin, että blogiin on paljon vaikeampi keksiä sisältöä kuin “vanhoina hyvinä blogiaikoina”. Instagram on jotenkin pilannut blogit, kun ne oikeasti kiinnostavat asiat ja innostumiset julkaistaan helposti suttuisen kuvan keran heti, kun mieli tekee. Siksi tahdoin tulla kertomaan, että mieltäni kalvaa eräs varsin suloinen pulma. En millään tavalla pysty perustelemaan itselleni enkä kenellekään muullekaan, että meille pitäisi muuttaa sellaisia.

Mutta kun ne olisivat niin söpöjä.

Mutta kun ne ovat kamalan kalliita.

Mutta voisihan ne lopulta valaa vaikka pronssiin.

Mutta ei kai kukaan sellaisia oikeasti osta?

Pieniä pupuja nimittäin.

Näyttökuva 2015-05-21 kello 14.35.05

(kuvakaappaus Minna Parikan verkkokaupasta)