Siskoni hyppäsi eilen jo aamuseitsemältä bussiin ja saapui meille heti yhdeksän jälkeen. Lähdimme siitä Tuomaan markkinoille Senaatintorille, minkä jälkeen kiertelimme vähän lahjaostoksilla. Käyn todella harvoin ostoskeskuksissa, sillä olen taipuvainen heräteostoksiin ja tiedän, että paras tapa estää itseäni on pitää houkutukset kaukana. Sen verran kuitenkin sorruin tuolla kierroksellamme, että ostin Lushilta mustikkakasvonaamiota. Sovittelin myös tummanharmaata kashmirneulepaitaa, mutta hillitsin itseni hienosti sen kanssa.

 

Joulutorilla joimme kahvit, minkä jälkeen kävimme Stockan kainalosta löytyvässä Pupussa salaateilla. Tai siis salaatilla, koska annokset ovat niin isoja, että söimme yhden puoliksi. Tuli siinä kierrellessä mieleen, miten tekisi mieli kirjoittaa jonkinlainen “Helsinki-opas: käy ainakin täällä” -postaus, mutta en tiedä, missä välissä sen ehtisin kuvata. Nytkin viimeiset viisi viikkoa olen sairastelukierteen ja muiden suru-uutisten vuoksi vaan sinnitellyt. Kroppani oli pahimmillaan niin stressissä, että pelkäsin saavani sydänkohtauksen. Onneksi se on nyt ohitse ja luovuushanat alkavat aueta hiljalleen.

Psst! Syy, miksi tein postauksen puhelinkuvista, on se, että kuvasin edellistä postausta tehdessäni kamerani akun tyhjäksi enkä tajunnut panna sitä latautumaan yksi. Amatöörivirhe! :D