Viikon paras herkku on Bär Barin uusi smoothiekulho. Tyrni, inkivääri, kurkuma, banaani ja cashew-pähkinät muodostavat flunssankarkoituskombon nimeltä Berry Boost Bowl. Kuvassa kulho on ehtinyt jo vähän sulaa, mutta tuoreena se on koostumukseltaankin ihan täydellinen esimerkiksi aamupalaksi. Kaikki maut ovat hyvin tasapainossa, mutta eivät mitenkään liian laimeat. Näitä voi tilata myös Woltilla kotiin Helsingissä, jos ei ole mahdollista lähteä Fredalle ostamaan kulhoa.

Viikon paras oivallus on, että lakritsitee todella pienentää makeanhimoa kuten karkkilakko-postauksessa intoilin. Ensimmäinen boksi teetä loppui toimistolla juuri, joten pitäisi käydä täydentämässä varastoja jossakin kaupassa. En osaa sanoa, onko eri merkkien vaihtoehdoissa eroja, mutta se merkitsee, että teessä on oikeaa lakritsia eikä vain aromia. Termosmuki mukaan ja ulos syksystä nauttimaan!

Viikon paras kahvila on Helkatti. Allergista miestä ei saa tuonne millään, mutta Nöpsy ja äitini lähtivät mukaan mielellään. Yhdeksän(!) kissan katras ihastuttaa joka kerta. Suosikkini taitaa olla se valkoinen, joka nukkuu vessassa. Äidilleni nousi paha kissakuume käynnillä, toivottavasti Finskin kaveriksi tulisi vielä jonakin päivänä suloinen pentu.

Viikon paras uutinen on POKS-podcastin uusi kausi. Joitakin podeja kuuntelen vain, kun en keksi mitään muuta ja joskus lopetan jaksot jopa kesken, mutta tätä suorastaan odotan aina. Vanhempia podcast-vinkkejäni löydät tästä postauksesta ja tästä postauksesta. Myös tämä postaus sisältää paljon hyvää kuunneltavaa pimeään syksyyn. Mikä on muuten sinun suosikkipodisi? :)