Äitinä minuun kolahti Workin’ Moms -sarja, jossa ihmetellään roikkuvia tissejä, erilaisiin “äitiyskultteihin” hurahtavia äitejä ja synnytykseen liittyvää masennusta, joka ei todellakaan aina ilmene samalla tavalla. Vakaviakin aiheita käsitellään aika kepeästi, välillä sydäntä kouraisee kunnolla. Töihinpaluu äidiksi tulemisen jälkeen on sarjan kantava teema, mutta pöydälle nostetaan myös muita aiheita kuten imetys ja eroahdistus. Huumori kantaa läpi tuotantokauden, joten olo ei ole liian ahdistunut, vaikka välillä omat muistot vauvavuodelta vyöryvätkin yli. Myönnän silti, että tunne siitä, etten tahdo enempää lapsia, vain vahvistui sarjan myötä.

 

EASY. Hauska fakta on, että ensimmäisellä kaudella melkein inhosin tätä sarjaa. Jokaisessa jaksossa on tarkasteltavana pariskunta tai ihminen, jonka elämäntilanne, rakkauselämä ja suhde omaan seksuaalisuuteen on erilainen. Aluksi sarja tuntui todella sekavalta, sillä yhden jakson aikana tilanne ei juurikaan edennyt, mutta kun huomasin, että tuttuihin pareihin palattiin seuraavissa jaksoissa, aloin päästä sarjaan sisälle paremmin. Hauskaa sarjassa on se, kun muiden jaksojen hahmoja vilahtelee “muiden jaksoissa” sivuhahmoina.

Villi kortti -kategoriaan menee sarja nimeltä Bonding. Sarjan idea kuulostaa takuulla kovin sivistyneenä näin mustaa valkoisella -tyylillä kerrottuna. Mietipä sarjaa, jossa nuori homomies päätyy nuoruuden rakkautensa assistentiksi, kun nainen dominoi asiakkaitaan eli muita miehiä? Jos mielenkiintosi heräsi tai nostit toista kulmakarvaasi hämmästyneenä, tutustu tähän sarjaan. Jaksot ovat ärsyttävän lyhyitä ja tuntuvat hujahtavan ohitse ihan hetkessä. Tulisipa lisää jaksoja pian, nauroin ääneen tämän sarjan aikana!

Supersankari-ikävääni helpottaa The Umbrella Academy -sarja, joka alkaa siitä, kun joukko naisia yhtäkkiä synnyttää samalla kellonlyömällä ympäri maailman. Outoa on se, että ennen synnytystä kukaan näistä naisista ei ollut raskaana. Yllätysvauvojen elämää seurataan erään perheen tekemisten kautta, sillä muuan mies adoptoi osan vauvoista ja koulutti heistä supersankarijoukon. Hahmoihin ei ala kiintyä kovinkaan äkkiä, mikä vähän harmittaa. Sanoisin, että sarja on hyvä, mutta ei superhyvä. Sen salaisuus on koukuttavuus, sillä kuolleet ja kummittelevat sisarukset, aikahypyn yksityiskohdat sekä historian sumeat muistot vaivaavat niin, ettei sarjaa vaan voi jättää kesken.

PARHAAT SARJASUOSITUKSENI:

Parasta ajanvietettä

Parasta ajanvietettä vol. 2

Parasta ajanvietettä vol. 3

Parasta ajanvietettä vol. 4

Parasta ajanvietettä vol. 5

Parasta ajanvietettä vol. 6

Parasta ajanvietettä (jännitys- ja rikossarjat)

(kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä)