Viime viikolla oli hyvä postausputki päällä, tällä viikolla ei. Jotenkin iltaisin on ihan puhti pois enkä saa postattua. En tosin ole ottanut kuviakaan postauksiin, joten mitäpä edes postaisin. Hauska fakta kuitenkin on, että puin oikeasti tämän postauksen haaveasun ylleni, lähes identtisillä vaatekappaleilla. Se tuntui todella omalta eikä ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun toteutan haaveasuni lähes täysin. Tällä hetkellä mielen päällä on pukeutumisen ohella vaikka ja mitä sekavaa. Toki myös hyviä postausideoita, joiden toteuttamiseen pitäisi varata aikaa, mutta myös kaikkea muuta.

Ensinnäkin päässäni pörrää hammaslääkäripaniikki. En ole koskaan pelännyt hammaslääkäriä, mutta nyt jännittää. Oikeassa alaleuassani on hammas, johon sattuu, kun pureskelen ruokaa. Soitettuani hammaslääkäriajan, kipu siirtyi kuitenkin vasemmalle puolelle ja siitä vielä ylähampaaseen. Tällä hetkellä tuntuu, että kipeitä hampaita on ainakin kolme ja panikoin jo siitä, että koko hammasrivistöni on läpimätä. Hammaslääkäriaika on illalla kello 20:30(!), mikä sekin tuntuu hassulta.

Toiseksi, olen menossa sokerointiin lauantaina. Olen vahannut, epiloinut, sheivannut ja jopa lääppinyt karvanpoistovoiteilla itseäni, mutta en ole antanut muiden poistaa karvojani. Kipua en pelkää, koska olen tottuneesti epiloinut kainaloitani, mutta itse tilanne jännittää. Ai nii, siitä epilaattoristakin pitäisi kirjoittaa postaus! Olisipa viikonloppu yksin kotona, niin saisin 20 rästipostausta hoidettua pois alta.

Kolmas mielessä pyörivä asia on kesäloma, joka pitäisi merkitä työpaikan kalenteriin. Mies vaihtoi juuri työpaikkaa, minkä takia lomat nollaantuivat, mikä kuulostaa hurjalta, sillä päiväkoti on kesällä kuusi viikkoa kiinni ja minulla on lomaa siinä vaiheessa tienattuna 3-4 viikkoa. Neljäs asia on ajankohtainen tänä viikonloppuna, koska ajattelin kaivaa SUP-lautani talviteloilta. Märkäpuvun omistan jo, mutta nyt hankin sen lisäksi myös kylmässä vedessä suppailuun sopivat kengät ja hanskat. Vedenkestävä kännykkäpussikin tuli ostettua. Sitten vaan pipo päähän ja menoksi.

Näiden lisäksi fiilistelen kestosmoothimukeja, kasvonaamioita, voikukkia, Helsinkiä, samppanjaa, tennareita, Umbrella Academy -sarjaa ja Finskiä, jota on järkyttävä ikävä! :)