KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / CAPS LOOK®

Talvikapselivaihe hurahti ohi ihan hetkessä. Ainoat osat, jotka siitä jäivät käyttämättä olivat tummat farkut, koska niissä on reikiä ja oli talvi, sekä harmaa bleiseri. Vaihdoinkin nuo tuotteet kauden puolivälissä kahteen mekkoon ja johan alkoi taas sujua. Mietin, etukäteen, että annan skinny pantsien ja mustan silkkitopin levätä kevätkapselin ajan, ja tämän postauksen lopusta näetkin, millaisen kapselin keväälle kasasin. Tai no, kasasimme.

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Caps Look® kanssa. Sain luokseni kolmeksi tunniksi kotikäynnille Caps Look® -konsultin, jonka kanssa järjestimme vaatekaappini ja kokosimme kevätkapselin. Konsultit ovat uusi juttu, jota Caps Look® tarjoaa ja olin todella innoissani, kun pääsin testaamaan palvelua. Aikaisemmin kokosin kapselit itse ja vaatekaappi oli mitä oli. Karmivan alkutilanteen paljastin jo jossakin vaiheessa Instagramissa, mutta tässä se vielä olisi kaikessa kamaluudessaan. Koetapa tuolta löytää jokin tietty vaate.

 

Sain etukäteen ohjeet pestä pyykkikorit tyhjiksi omista vaatteistani, ottaa kuvan tämän hetkisestä vaatesäilytyksestäni ja varata muutamia kestokasseja ja laatikoita avuksi järjestämiseen sekä mahdollisia poistoon meneviä vaatteita varten. Tuntui vähän hassulta päästää joku tuntematon kaivelemaan omaa vaatekaappia, mutta tiesin jo etukäteen, että tarvitsen toisen ihmisen kertomaan minulle myös itsestäänselvyydet kuten se, että ostan hameita, joita en käytä ja että osa vaatekaappini vaatteista on olemassa vain tunnesyistä. Tällä viittaan tuohon megalyhyeen rippimekkooni ja raskaushuppariin, jossa lukee: “HANDS OFF THE BUMP!”

Tapaamisen lopuksi vaatekaappini oli siistiytynyt huomattavasti ja väritykseltään ihanan raikas kevätkapseli valmis. Tapaamisen kulun ja sisällön voit lukea Caps Look® -sivustolta täältä, minä keskityn enemmän lopputulokseen tässä postauksessa. Olin aiemmin tehnyt aivan liian pieniä kapseleita, jotta niillä olisi selvinnyt kolme kuukautta, joten nyt jätin kengät ja asusteet pois ja keskityin vain vaatteisiin. Lopputulos sisälsi aika paljon raitaa, mutta myös suosikkiväriäni punaista ja yhden pakollisen kimonohuitulan. Niin, ja useat farkut! Myös skinny pantsit ja silkkitoppi ovat edelleen mukana menossa.

Vaatekaapissani on nyt oma osio kapselille (kuvassa rekki oikealla). Talvi- ja kesävaatteet ovat poissa silmistä, sillä ne ovat “väärää kautta”. Toisella puolella kaappia ovat juhla- ja erityistilannevaattet sekä treenivaatteet ja kotoilulöllövaatteet. Konsultti järjesti siis jopa treenivaatteeni ja viikkasi ne IKEAn koreihin. Vaatekaapin järjestämisessähän pääasia ei todellakaan ole karsiminen, vaan vaatekokonaisuuden hahmottaminen ja järjestäminen niin, että koko vaatevalikoima on näkyvillä ja kaikki turha, eli esimerkiksi väärien vuodenaikojen vaatteet, pidetään muualla.

Kokosin tapaamisen päätteeksi kolme asua uudesta kapselistani. Pidin jopa farkut samoina demonstroidakseni, miten jo yläosaa vaihtamalla saa luotua ihan eri fiiliksen. Neuleen kanssa asusta saa rennon, bändipaidalla ja lakilla lopputulos on skarppi, kun taas bleiserin sekä t-paidan yhdistelmä on hauskan trendikäs. Kapselissani on mukana kaksi villiä korttia eli kauluspaita ja nahkahame, jotka poistan vaatekaapistani kokonaan, jos en käytä niitä kahteen viikkoon. Kapselointi on siis hyvä keino myös kokeilla, käyttääkö jotakin vaatetta oikeasti vai hilloaako sitä vain vaatekaapissaan.

Jos tahdot tietää, kuinka kotikäynti etenee tarkalleen, lue Caps Look® -konsultin kirjoittama teksti tapaamisestamme tältä sivulta! :)

Psst! Jos kapselivaatekaappikurssi kiinnostaa, siitä voi lukea lisää ja sinne voi liittyä tältä sivulta!