Kampaajalla vietetyn aamupäivän jälkeen istuin Tampereella Kuumassa vastapäätäni rakas ystäväni Noora. Pitelin mustaa, mattapintaista rasiaa kädessäni ja jännitimme molemmat, onko sen sisällä jotakin, mitä minulla on jo. Rasiassa oli pari Mine Güngör -korvakoruja, sen tiesin rasian perusteella. Lahja oli yllättänyt minut, sillä syntymäpäivääni oli vielä muutama yö ja oletin minulle tarjotun kahvin sekä mansikkaleivoksen olleen jo lahja minulle.

Astuttuani ulos rautatieasemalta järkytyin Tampereen keskustan kunnosta. Ehdin vierailujeni välissä aina unohtaa, kuinka auki Hämeenkatu on revitty. Laukontori näyttää onneksi tutulta, paitsi että siellä oli Kuuma-saunaravintola, jossa en ollut vielä ehtinyt poiketa. Ihmiset kävivät terassilla ihailemassa maisemia, ja altaassa joku viilensi itseään saunan jälkeen. Sisältä paikka oli viihtyisä, vaikka se olikin ihmeekseni aivan täynnä lauantaina puolen päivän aikaan. Kuvia Kuumasta selattuani päätin, että paikka näyttää ehdottomasti parhaimmalta talvella, kun kylmän terassin ja lämpimästi sisustetun sisätilan kontrasti on vahvimmillaan.

Lopulta avasin lahjarasian. Korvispari ei ollut tuttu, vaan leopardikorvikset ovat oiva lisä kokoelmaani. Kissanaiselle (ilves)kissakorvakorut, kuinkas muutenkaan. Tältä ihanalta merkiltä omistin jo ennestään mm. valtavat planeettakorvakorut ja vihreät timanttikorvakorut. Joka kerta, kun kirjoitan näistä, joku kertoo käyneensä ostamassa oman korvisparin. En voi kuin suositella näitä mielettömän kauniita koruja. Valtava kiitos Nooralle lahjasta, kahviseurasta ja kuvausavusta. Olet aarre.

Ihanaa maanantaita kaikille! Minä vietän 32-vuotissynttäripäiväni Lohjalla. ♥