Rakastan tätä uutta tukkaa! En olisi koskaan osannut toivoa näin vivahteikasta väriä, mutta Teemu osui jälleen napakymppiin. Uusista hiuksista tulee postausta pian, mutta nyt keskityn synttärihypeen. Onneksi Noora ehti ottaa nämä kuvat lyhyen Tampere-visiittini aikana. Varastoon otetut kuvat on nyt nimittäin kaikki käytetty ja luonnoskansio tulvii tekstejä, joihin pitäisi ehtiä ottaa kuvituskuvaa. Voi, asuisipa Noora Helsingissä!

Sain suloisen lahjan Nooralta jo lauantaina, koska oikeana syntymäpäivänäni (maanantaina) emme nähneet toisiamme. Synttäreitä juhlin tänä vuonna ihan uudella tavalla, sillä järjestän aikuisten yökyläsynttärit parin viikon päästä. Tilasin juuri aamulla makean kakun ja muuta tarjottavaa juhliin, mutta osa tarjottavista pitää tehdä itse, koska illasta tulee pitkä. Wolt onneksi pelastaa, jos alkaa pahasti laiskottaa.

Juhliini valikoitui hieman vahingossa teemaväriksi pinkki ja epäviralliseksi teemaksi GRL PWR! En todellakaan suunnitellut tätä, mutta kakku, johon ihastuin osui sattumalta samaan fiilikseen asuvalintani kanssa. Aika pinkkiä ja söpöä on tulossa kevään kunniaksi. Juomiksi tulee ainakin makeaa siideriä ja kuohuvaa, mutta jotain hapokasta ja kirpeääkin pitäisi hankkia vastapainoksi. En ole ihan vielä miettinyt tarjoilupuolta loppuun.

Muistan joskus, kuinka keskustelupalstoilla spekuloitiin, miksi aikuiset naiset yökyläilevät keskenään. Niihin aikoihin Porissa asuva ystäväni Veera jäi usein yöksi, jos Helsingissä oli menoa useana päivänä peräkkäin. Mietin silloin, miten tuollaista asiaa edes voi joku ihmetellä. Mikäs sen parempaa kuin nauraa ystävän kanssa itsensä kipeäksi, tuijottaa huonoa leffaa vierekkäin pötkötellen ja parantaa maailmaa aamun pikkutunneilla. Ehkä keksin jotakin lapsenmielistä puuhaakin synttäreilleni. Myöhäisillan disco ysärimusiikin tahtiin tai aasin hännän kiinnitys vanhaan julisteeseen voisi olla hauska ohjelmanumero. Pullonpyöritys on tietysti klassikko myös.

Mitä mieltä olet aikuisten yökyläsynttäreistä? Hot or not? :D