LUE POSTAUS: Mä haluun viihdyttää…

Oma debyyttiesiintymiseni tulee olemaan ihan pian, sillä heti suostuttuani kampanjaan, minulta kyseltiin kiinnostusta osallistua lasten pääsiäisriehaan. Päätin alunperin ottaa lastentapahtumat esiintymislistalleni, koska niihin etsitään usein iloista ja energistä ihmistä ja koen olevani sellainen. Koska pidän kovasti erilaisista haalareista ei tuleva esiintymisasunikaan pelottanut minua. Näistä keikkahommista saa sen verran kivan kampanjapalkkion, että saatan suostua vielä hurjempiinkin tempauksiin mukaan. Tällä kertaa viihdytän lapsia kuitenkin lempeästi pupupuvussa pääsiäisteeman mukaan.

LUE POSTAUS: Edullinen virpomisasu pojalle

Googlasin erilaisia virpomisasuja, kun huomasin, että eräs aihe puhutti keskustelupalstoilla. Nimittäin se, millainen olisi sopiva virpomisasu pojalle. Ihan totta! Nyt eletään vuotta 2017. Onko pupu muka liian naisellinen valinta pojan virpomishahmoksi? Ja koska noita mielletään naiseksi, niin sekään ei käy! Ai luoja, kun nousee taas pulssi! Miksi asioista pitää tehdä niin kamalan vaikeita?

LUE POSTAUS: Mämmi-mutakakku

Viimeksi tein mutakakun bataatista, sitten keksin kokeilla mämmi-versiota näin pääsiäisen kunniaksi. Mämmi-mutakakku on sellainen, että siihen suositellaan yleensä käytettäväksi taloussuklaata tai jopa tummaa suklaata, mutta minä en löytänyt kaupasta taloussuklaata. Siksi ostin toisen levyn tummaa ja toisen valkosuklaata ja tein kaksi kakkua yhden sijaan.

LUE POSTAUS: Onko epäkohteliasta ostaa lahja kirpputorilta?

Äitini arvostaa hyviä löytöjä ja kestäviä materiaaleja. Äitini rakastaa nahkalaukkuja ja ruskea väri sopii hänen vaatekaappiinsa. Äitini senhetkinen laukku oli hajoamassa käsiin. Äitini syntymäpäivälahja oli siis löytynyt! Mutta hetkinen, voiko toiselle antaa lahjaksi jotakin vanhaa ja käytettyä?

LUE POSTAUS: Totaaliöveri Kinder-kakku

On aikaa kääriä taas hihat ja hyökätä sokerihammas vihloen keittiöön. Etsin viime viikolla omasta blogistani erään mattoni nimeä, kun törmäsin suklaiseen reseptiin, jonka olin jo unohtanut. Yksinkertaistettu peltiversio Kinder-piirakasta löytyy täältä, mutta sain idean tuunata ohjeen paremmaksi. Pienemmäksi, mutta kauniimmaksi. Syntyi Kinder-kakku.

Ihanaa palmusunnuntaita! Sitten vaan Kinder-munia punnitsemaan. ;)