Saimme tehtäväksi ostaa toisillemme työpaikan pikkujouluhengessä lahjat niin, ettemme tiedä, kuka ostaa lahjan kenellekin. Etäpikkujoulut menivät minulta ohitse Panacod-koomaillessani sohvalla kaksi viisaudenhammasta köyhempänä, mutta sain silti lahjan salaiselta Joulupukilta. Juhlissa kilpailun pääpalkintona ollut PS5 meni siis tältä pelaajatytöltä ohi suun, koska en päässyt juhliin mukaan arvailemaan lahjani antajaa, mutta saamani lahjan sisältö ilahdutti niin paljon, että vähät välitän Pleikkarista. (Okei, haluan silti testata sitä toimistolla.)

Ilahduin jo siitä, että lahjani oli paketoitu lahjapaperein, naruin ja ruusukkein, kun ohjeissa luki, että paketin voi tilata nettikaupasta suoraan sen vastaanottajan osoitteeseen. Paketistani paljastui musta vyölaukku kullanvärisillä metalliyksityiskohdilla. Tilavan vyölaukun sisällä oli vielä kaksi pientä pakettia lisää! Korvakorut ovat todella chic ja arvostan, että ne ovat laukun vetoketjun tavoin kullansävyiset. Sitä on myös kaulakoru, joka toisesta pikkupaketista paljastui. Nuorempi designerimme teki erinomaista työtä lahjoessaan minua. Kiitokset Saksaan!

Pikkujoululahjojen lisäksi olen viime aikoina fiilistellyt muitakin asusteita. Sain valita Zadaa-ostokseeni kaupan päälle samaan pakettiin myyjältä jonkin toisen tuotteen ja valitsin leopardikuosisen hiuspannan. Se on hauska ja näyttävä, sillä jotenkin se tuo mieleen hiuksiin solmitun huivin. Tällaiset “huivipannat” ovat näppäriä niinä päivinä, kun ei yhtään jaksa laittaa hiuksiaan, mutta ponnari tuntuu tylsältä eikä hiuksia voi jostakin syystä pitää aukikaan. Jouluaaton tyylistä ei ole vielä aavistustakaan, mutta jos näet minut panta päässä, minulle on tullut kiire lähteä kotoa.

Psst! Tuote, jonka kaupanpäällisiksi hiuspannan muuten sain, oli muuten kirja nimeltä Satuja kapinallisille tytöille. Suosittelen lukemaan! :)