*MAINOSLINKKI

Aikuisten kylpyamme kiinnostaa kovasti aina, kun se vilahtaa Instagramissani. Aloin tosissani haaveilla sellaisesta ehkäpä reilu vuosi sitten, kun sosiaalisen median kuvavirrassa vastaani alkoi pompsahdella puhallettavia kylpyammeita, jotka mahtuivat hyvinkin pieniin kylpyhuoneisiin. Jokin ideassa kuitenkin hankasi. Ehkä se, miten puhallettava tuote kestäisi aikaa, sillä historiani puhallettavien matkasänkyjen kanssa on surullinen. Lopulta netistä löytyi kuitenkin täydellinen *kylpyamme aikuisille.

Materiaali on lähes yhtä jämäkkää kuin lasten ammeissa, ja tämä taittuu hyvin litteäksi niin, että tätä voi säilyttää sängyn alla. Lisäosana mukana tulee ammeen sivuun kiinnitettävä pieni kori, jossa voi pitää vaikkapa limutölkkiä. Lisäksi ammeen mukana toimitetaan imukupeilla ammeen pohjaan kiinnitettävä koroke, en vaan osaa käyttää sitä. Poistoaukosta vedet voi ohjata joko suoraan lattiakaivoon tai reikään voi kiinnittää mukana tulevan letkun, jos lattiaviemäri onkin hieman kauempana samassa huoneessa. Astutaanpa sitten kylpyyn!

Lasken itselleni kylvyn yleensä kolmessa eri tilanteessa: 30 asteen paukkupakkasilla, kun vanhat talon ikkunat valskaavat ja lattia tuntuu melkeinpä kuuraiselta, stressaantuneena ahdistuskierrosten noustessa ja sykkeen hakatessa korvissa sekä lihasjumieni ollessa aivan erityisen pahat. Jos taloyhtiössämme olisi sauna, käyttäisin ehkä sitä lihasjumeihin, mutta milläpä sitä varmistaisi, että sauna olisi juuri silloin vapaa. Amme on upea apua rentoutumiseen ja keskushermoston rauhoittamiseen. Ai niin, *näitä saa neljässä eri värissä, jos juuri pinkki aikuisten kylpyamme ei ole juttusi.

Aikuisten kylpyamme on ehdottomasti arjen luksusta! Kiitos poikaystävälleni, jolta sain tämän syntymäpäivälahjaksi. 🪷

Psst!  Jos mietit, oletko kenties joskus nähnyt minulla turkoosin ammeen, et ole väärässä. Sanotaanko vaikka niin, että vaikka tämä amme kestää lähes päivittäisen käytön, se ei kestä riehakasta poikieniltaa. 😅