Listasin suosikkikorviksiani viimeksi helmikuussa. Siis vuonna 2019. “Korvistelen” useina päivinä viikossa, joten on hieman epäloogista, etten kuitenkin postaile niistä sen useammin blogiin. Eräs suosikkikesämekoistani on musta ja vaatii ehdottomasti kaverikseen isot, värikkäät korvakorut. Suosikkikoruni ovat yleensä vanerille printatut ja nimenomaan värikkäät, mutta lempparilistalle pääsee tasaisin väliajoin myös metallisia koruja tai pleksikoruja. Kurkistetaanpa siis tämän hetken top5-korvislista kotimaisilta korumerkeiltä. Linkitin ne, joita on vielä myynnissä.

Kalevala – Karjalainen nauhapunos

Crazy Granny Designs – Zen Tiger

Televisio Lifestyle Store – VÄSYNYT ÄITI

Uhana – Speak To Me (loppuunmyydyt)

Design by Kieto – Sitrus

Psst! Tykkään kovasti myös näistä synttärilahjakorviksistani… Äh, pitänee naputella suosiolla jatko-osa tälle postaukselle! 😅