Niitä toivotaan aina, mutta niitä näkyy aika harvoin. Joskus, kun niistä puhutaan, ne eivät silti kuitenkaan osu omalle kohdalle. Toisinaan taas mietityttää, onko niitä edes olemassa vai onko kyseessä vain ovela markkinointikikka. Nyt ei puhuta lottovoitoista, nyt puhutaan tämän blogin asukuvapostauksista. Oletko nähnyt niitä viime aikoina? En minäkään. (Haha, miten hauska ihminen voi olla?)

Raidalliset culottes-housut ja raidallinen silkkipusero ovat sopivan rennot hengailuun kotona, mutta ne sopisivat hyvin myös huomisille synttärikahveille. Superleipuriavomies on kätevä, jos ei itse jaksa leipoa. Rakastan kyllä kaikenlaista kokkailua, mutta tämä viikko oli kaikkine sairaustapauksineen sellaista hösellystä, että halusin vaan maata lauantain kotona sohvalla. Kotona olen tietysti sukkasiltaan, mutta jos olisin lähtenyt ulos, kenkävalintani olisi ollut pari valkoisia tennareita. Tosin housujen alle vaadittaisiin muutama pari villasukkahousuja.

Eikö ole muuten hauska, miten auki tämä tukka on vaaleanpunainen, mutta kiinni yleisilme on selkeästi edelleen tumma? Ihana, kun saa pitää kulmat tummina ja yleisilme on muutenkin enemmän tumma kuin vaalea. Toisaalta taas tämän aamun Insta-kuva antaa hiuksista aivan erilaisen mielikuvan hiuksista. Olen ihmiskameleontti!

Onneksi tällaisia hengähdyspäiviä on aina välillä. Ulkona on satanut koko päivän lunta, joten jo se, että katselee keittiössä ikkunasta tulos, rentouttaa. Viikolla teen koko ajan jotakin ja olen aina menossa jonnekin, joten tällaiset päivät, kun voi olla kotona aamusta iltaan, ovat ihan kultaa. Ajatukset poukkoilevat pitkin seiniä, pahoittelut siitä. Paistelin juuri rapeita kikhernepihvejä (Risentan, ihan sairaan hyviä) tortillatäytteeksi ja kuuntelin samalla Rosanna Kuljun podcastia. Tämä kohosi kyllä todella korkealla podilistallani. Kerrankin joku puhuu yhtä nopeasti kuin minä.

Kolahtaako tuplaraita? Minun tuplaraitani on ihan kokonaan kirppikseltä ostettu! :)