OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä voisivat olla viralliset “15 kiloa myöhemmin” -kuvat, mutta eivätpä ole. Voisin kirjoittaa, kuinka kiva on mahtua vanhoihin farkkuihin, voida shoppailla itkuitta tai muuta huikeaa, mutta taidan jättää väliin. Luin toissapäivänä Olivia-lehteä koskevan jutun, jossa avattiin lehden filosofiaa. Jutussa luki näin: “Me emme julkaisseet lehdessä ikinä yhtä ainoaa laihdutusjuttua. Emme tahtoneet lietsoa kenenkään tyytymättömyydentunteita omaa kehoaan kohtaan enää yhtään enempää.Viimeisen Olivia-lehden päätoimittajan kirjoitus herätti minussa ajatuksia, jotka nyt vähän hirvittävät. Tajusin, etten tahdo olla se ihminen, jonka blogissa puhutaan laihduttamisesta. Niitä juttuja on ollut täällä paljon, koska olen kokenut arkirealismin omaksi pääaineekseni, mutta sille tulee nyt loppu. Tässä blogissa ei laihduteta enää ikinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Indiska (saatu)

korvakorut – Anne-Mari Pahkala (saatu)

kengät – Marc by Marc Jacobs

Noora otti minusta Helsinki-visiittimme aikana Sinisen Huvilan Kahvilan edessä asukuvat. Juttelimme, miten Noora tykkäisi kuvailla enemmän ja minä taas postailla enemmän tyyli- ja kauneusjuttuja, mutta kuvaaja puuttuu. Kirosin, miksi miehen työpaikan sivukonttori ei voi olla Tampereella. Voisin muuttaa vaikka heti sinne, mutta ei taida tapahtua sellaista lähiaikoina. Pitää vaan keksiä hyvä suunnitelma, jolla asukuvia saisi enemmän. Himoitsen tänä syksynä oliivinvihreitä asioita ja muutenkin shoppailu houkuttelee pelottavan paljon. Mikään ostopakko minua ei sentään riivaa, vaan jo oman vaatekaapin kaivelu ja se pukeutuminen tekisi olon paremmaksi. Samoissa trikooräteissä päivästä toiseen laahustaminen kun ei oikein inspiroi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmadara nokkonen moumouOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monennetkohan blogikuvat nämäkin ovat tuosta samasta batiikkivärjätystä korruptiomekosta? Ainakaan kukaan ei voi laskea minua niihin bloggaajiin, jotka pukeutuvat samaan asuun tasan kerran, minkä jälkeen vaatteet myydään pois. En näköjään ole kovinkaan hyvä luopumaan asioista. Turkoosinsävyinen mekko sopi Mádaran lanseeraustapahtuman julisteen väreihin niin hyvin, että kyseessä on pakko olla kohtalo. Itse tapahtumasta kirjoitan lisää myöhemmin, mutta toinen uusista tuotteista on jotenkin niin “minua”, etten yllättynyt, kun selvisi, että pukeuduin vahingossa uuden tuotelinjan teemaväriin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin, palaan vielä tähän laihdutus- ja ulkonäköaiheeseen. Siirtäessäni näitä kuvia tietokoneelleni ajattelin jättää tämän viimeisen kuvan julkaisematta, koska käsivarteni näyttävät siinä paksuilta möhkylöiltä. Arvatkaa mitä? Aivan se ja sama. Olen kuvassa onnellinen ja se on tärkeintä. ♥